ForsideBlokhusFlere måger end mennesker: En stille dag på Blokhus Strand

Flere måger end mennesker: En stille dag på Blokhus Strand

Print Friendly, PDF & Email

Flere måger end mennesker: En stille dag på Blokhus Strand

Mågerne var i dag i flertal på stranden i Blokhus. Blokhus Strand, kendt for sin brede kystlinje og fine sand, fungerer som en magnet på solrige sommerdage. Dog fik det ustadige vejr i dag de fleste sommerturister til at finde på andre aktiviteter hjemme i sommerhuset eller feriecentret i stedet for en tur i bølgen blå.

Normalt er stranden fyldt med glade feriegæster, der soler sig, bygger sandslotte og nyder en dukkert i havet. Men i dag var der en stille stemning over området. En kølig brise fra havet, grå skyer og sporadiske regndråber gjorde stranden næsten mennesketom. Mågerne, der ellers ofte må dele pladsen med solbadere og legende børn, havde frit lejde til at søge føde og hvile sig på den tomme strand.

En tom strand med flere måger end mennesker i Blokhus. Foto: Jammerbugtposten.dk

Enkelte tapre sjæle trodsede vejret og gik langs vandkanten iført regnjakker og gummistøvler, mens de nød den friske havluft og den dramatiske udsigt over det urolige Vesterhav. Men generelt var der ikke mange på stranden i dag – der var flere måger end mennesker. Disse hvide fugle skabte liv på den ellers stille strand, mens de kredsede i luften og dykkede ned for at finde mad i tangbæltet.

På trods af det dårlige vejr bevarede Blokhus Strand sin charme. De få, der vovede sig ud, kunne nyde en mere fredfyldt side af dette populære feriemål, mens de lod tankerne flyve med mågerne over det åbne hav. Det var en dag, hvor naturens kræfter og dyreliv fik lov til at dominere scenen, og hvor menneskene for en gangs skyld måtte tage et skridt tilbage.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER