Line Steffensen ansat som drifts- og eventchef i Jammerbugt FC

Line Steffensen
Line Steffensen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Line Steffensen, der for mange er et velkendt ansigt i klubben, er pr. 1. august 2021 ansat i en nyoprettet stilling som drifts- og eventchef i Jammerbugt FC.

I denne nyoprettede stilling skal Line som en central del af klubbens administration bl.a. sikre den gode stadionoplevelse, ligesom hun skal bidrage til at løse de mange administrative opgaver i klubbens dagligdag.

– Der er utroligt mange store og små opgaver uden for kridtstregerne, når man driver en fodboldklub på dette niveau, og det bliver ikke mindre nu, hvor vi er rykket i NordicBet Liga. Her får Line en stor rolle, hvor hun, udover at lette arbejdspresset i det daglige for mange af de frivillige arbejdskræfter, også skal være med til at løfte serviceniveauet overfor vores sponsorer og tilskuere med flere. Vi vil selvfølgelig stadig have brug for alle vores frivillige kræfter, dem kan vi ikke leve uden, men Line kan nu løfte mange af de ting, vi gerne har ville udvikle, men ikke har haft tid og resurser til tidligere. Det ser vi meget frem til, fortæller Bøje Holmsgaard Lundtoft, bestyrelsesformand i Jammerbugt FC.

Line Steffensen, der kommer til Jammerbugt FC fra en administrativ stilling hos Sanistål, kender klubben særdeles godt gennem mange år som aktiv på klubbens ungdoms- og dameseniorhold, og som lidt af et samlingspunkt for familien.

– Min relation til klubben går langt tilbage. Jeg startede med at spille fodbold som 3-årig i moderklubben Jetsmark IF, hvilket jeg stadig gør. Derudover var min far en stor del af førsteholdet i mange år, først som spiller og efterfølgende som assistenttræner. Siden har min lillebror fulgt i min fars fodspor inde på banen, og jeg har således fulgt med fra sidelinjen igennem hele mit liv, smiler Line Steffensen, der nu træder direkte ind i klubbens motorrum. Og det glæder hun sig til.

– Jobbet i Jammerbugt FC tiltaler mig først og fremmest, fordi jeg kan kombinere min interesse for sport og events på en gang. Derudover skal vi bygge en hel ny administration omkring klubben og det ser jeg meget frem til at blive en del af, forklarer Line og fortsætter.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at være en del af holdet i NordicBet Ligaen. Det bliver spændende at skulle prøve kræfter med et højere niveau og se, hvordan en klub som vores kan begå sig her. Og så glæder jeg mig over at folk igen må komme på stadion. Vi har mange nye ideer og gode tiltag, som vi gerne vil prøve af, så vi kan give tilskuere og sponsorer en super god oplevelse hver gang, de kommer for at se Jammerbugt FC spille.

Line Steffensen vil få et tæt samarbejde med klubbens øvrige kræfter og vil blive et centralt knudepunkt på klubbens kontor sammen den nyansatte adm. direktør Søren Als Christiansen.