Aabybrosvømmer i top-10 ved Vestdansk Mesterskab i Haderslev

Aabybro Svømmeklub
Christian Abrahamsen i Haderslev Svømmehal Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Årets første mesterskab blev Vestdanske Medley Mesterskaber for Børnegruppen, der afviklet i Haderslev den 19. og 20. juni.

Vestdanske Mesterskaber omhandler alle klubber hjemmehørende i Jylland og Fyn. Børnegruppen er drenge født i 2008 og 2009 samt piger født i 2009 og 2010. Stævnet var opdelt i drenge og piger, da forsamlingsforbuddet forhindrede et samlet stævneafsnit. Det gav også mulighed for god restitution mellem løbene.

Fra Aabybro deltog Christian Abrahamsen, født 2009. Christian svømmede 4 flotte personlige rekorder, hvoraf den bedste forbedring var i 50m brystsvømning, hvor Christian slog 7,05 sekunder af sin personlige rekord (PR). Alle Christians løb fik ham placeret i Top 10 i Vestdanmark. Det blev til en 8. plads i 100 fri, en 8. plads i 100 IM, en 7. plads i 50 fly, en 10. plads i 100 ryg og en 10. plads i 50 bryst.

Resultaterne gav Christian en statuette med hjem, der uddeles til svømmere, der har potentiale for fremtidige resultater. Den beregnes ud fra de 5 bedste løb ud fra en national pointtabel. Præmien kaldes ”Basisniveau”-præmie.

Mesterskaber er også stævner, hvor der er tid til andre ting end svømning og der var derfor også mulighed for at få set noget af Haderslev.