Forårshilsen til alle kunder i Gjøl Brugsforening

Karsten Lange
Uddeler i Gjøl Brugsforening, Karsten Lange. Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

2020 har været et anderledes år for os alle, og for Gjøl Brugsforening har det været et år med mange udfordringer, indleder Gjøl Brugsforening en forårshilsen på deres facebookside.

Vi kan med stor tak konstatere, at Brugsens kunder har været trofaste og handlet meget i vores lokale dagligvarebutik. Årsrapporten viser et rigtig flot resultat, der giver butikken mulighed for fortsat at vedligeholde og optimere butikken.


Karsten Lange har sammen med et meget flittigt, dygtigt og ansvarsfuldt personale sørget for, at holde pandemien fra døren, sådan at butikken hele året har været åben som sædvanlig. Meget hurtigt blev der sørget for afskærmning og de nødvendige værnemidler til både personale og kunder. – Og der har været nok at se til med bestillinger, ekspedition og mange pakker.

Desværre har butikken flere gange været udsat for indbrud og tyveri i det udvendige skur, og det er derfor nødvendigt at bygge noget mere tyverisikret til opbevaring af blandt andet emballage med pant.

Byggeriet er allerede på tegnebrættet, og der er indhentet tilladelse, så vi er klar til at sætte vores lokale håndværkere i gang.Butikkens inventar slides, og en sen nattetime holdt en af butikkens frysere op med at fungere. Den måtte derfor tømmes straks. Tak til hjælpsomme naboer, der hjalp til med at flytte frostvarerne til den store fryser. Der var behov for en ny kompressor, og de samlede omkostninger for det natlige nedbrud kostede ca. 100.000 kroner.

Udvendigt var der også slitage, og Vadum Villaservice har været rundt med værktøj, maling og meget mere for at vedligeholde den smukke gamle bygning fra 1903.Det lille borgerlokale har på grund af covid19 i flere måneder fungeret som byens bibliotek, hvor alle kan komme og medbringe, låne eller frit tage bøgerne.

Niels Erik og Karen har foræret Brugsen en ny reol, der står bag døren fyldt med gode romaner. På bordet og i den lille reol er der børnebøger til fri afhentning.

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 21. april kl 19.00. på terrassen ved Gjøl Forsamlingshus og årsrapporten samt beretning vil blive lagt frem til afhentning i Brugsen. Samlet omsætning blev 9.481.640 kroner og årets resultat blev 244.523 kroner. Meget flot – og en stor tak til kunder og personale fra Bestyrelsen i Gjøl Brugsforening.