Nye covid19-retningslinjer for afvikling af både træning og kampe hos Aabybro Fodbold AAIF

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Nu er der kommet nye retningslinjer for afvikling af både træning og kampe i forhold til Covid-19. Klubben oplyser at er de umiddelbare ændringer er følgende:

– Der må godt være stående tilskuere til kampe. Såfremt der er flere end 100 deltagere i alt (spillere, trænere, ledere og tilskuere) skal alle tilskuere dog stadig sidde ned. Derfor opfordrer vi stadig til at medbringe en stol, så vi ikke kommer i karambolage med forsamlingsforbuddet på 100.


– Der må godt være tilskuere til træning. Dog skal forsamlingsforbuddet på 100 stadig overholdes. For ikke at komme i karambolage med dette har vi, som klub, besluttet, at der indtil videre IKKE må være tilskuere til træning, da vi vil få visse udfordringer med at overholde forsamlingsforbuddet.

– Vi skal stadig vaske bolde, kegler m.m. før og efter hver træning, ligesom der stadig skal sprittes af.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at rose/takke alle vores trænere for en helt igennem fantastisk indsats gennem de sidste måneder. Der har været visse udfordringer, men vi har på intet tidspunkt, hørt, set eller mødt en eneste negativ bemærkning. Vi er stolte af, at have så mange frivillige, som bare klør på med en positiv indstilling 😃

Endvidere også en tak til spillere og forældre for forståelsen af vigtigheden i, at vi overholder disse retningslinjer på bedste vis.

Såfremt der skulle være eventuelle spørgsmål i ovennævnte forbindelse kan Morten Iversen kontaktes.