3 tips til indretning af stuen

Print Friendly, PDF & Email

Dette indhold er sponsoreret.

Stuen er et vigtigt rum i hjemmet. Det er her vi slapper af og lader op efter en lang arbejdsdag. Men det er også her vi hygger os, spiller spil og har lange samtaler i samværet med familie og venner. Stuen definerer altså hjemmet og det er derfor også vigtigt, at gøre det til et behageligt rum at opholde sig i. For at opnå dette spiller indretningen en stor rolle, og det er med den rette indretning, at man skaber det rette udtryk. 


1. Godt med grønt

Du kan skabe en hyggelig stemning i stuen ved at tilføje en masse planter og grønt. Ved at bringe naturen ind i stuen bliver der flotte grønne farver, men ikke mindst også et bedre indeklima – derfor bliver rummet altså mere behageligt at opholde sig i. Hvis man ikke just har grønne fingre og ikke nyder at passe og pleje sine planter, kan man for eksempel  vælge en kaktus, der kan overleve næsten alt. Derudover findes de også i alle afskygninger og er en flot og dekorativ plante. Et andet trick er at skifte de friske blomster ud med tørrede. Ikke alene ser det flot ud, men det er også bedre for pengepungen. De tørrede blomster holder nemlig rigtig længe sammenlignet med de friske og har derfor ikke behov for udskiftning på samme måde som de friske.

2. Find den rigtige sofa

Sofaen er det møbel, der definerer stuen. Det er her man skal læne sig tilbage og slappe af, men også her man får besøg af sine venner og familie. I valg af sofa er det først og fremmest vigtigt at tænke på, hvad ens behov er. Skal man have en stor flyder med plads til hele familien, hvor alle kan ligge og se en film i selskab med hinanden, eller skal man have et sæt af sofaer, der indbyder til man sidder og samtaler i dem? Det vigtigste er, at sofaen passer til dig og din familie. 

3. Dekoration til dine vægge

For at skabe et hyggeligt rum, kan det være en god ide at dekorere sine vægge. Især hvis man har højt til loftet, kan det være rigtig svært at skabe en hyggelig atmosfære, men det er det problem, som vægdekoration kan løse. Lige for tiden findes der en masse potteplanter eller lysestager, man kan hænge på væggen. Det skaber et fedt og moderne look, der skiller sig lidt ud fra mængden. Der findes også en masse forskellige og flotte plakater og billeder og her har man også mulighed for at skabe sit helt eget udtryk. Man kan for eksempel pryde dine vægge med plakater med citater for at skabe et sjovt og humoristisk udtryk, der sætter et personligt præg på din indretning.

Med disse tre simple tips kan man altså optimere indretningen af din stue og skabe det udtryk man gerne vil. Men det vigtigste for at skabe hygge i stuen er at vælge den sofa og dekorere med de ting der passer til dig, dine behov og dit hjem.