8 hold giver opvisning i Fjerritslev på søndag

Arkivbillede fra gymnastikopvisningen 2022 hos Fjerritslev Gymnastikforening. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

8 hold giver opvisning i Fjerritslev på søndag

Fjerritslev Gymnastikforening afholder søndag den 19. marts 2023 den store traditionsrige gymnastikopvisning, hvor 8 af foreningens hold vil demonstrere deres kundskaber og hvad de har lært og øvet gennem sæsonen. 

– Vi er ikke en helt almindelig gymnastik foreningen, mange af vores hold har fået et twist og flyttet sig lidt væk fra traditionel gymnastik over til mere leg, dans, bevægelse og træning, fortæller næstformand i Fjerritslev Gymnastik Forening Mathilde Friis til Jammerbugtposten.dk.

– På søndag, når vi med gymnastikopvisningen slutter sæsonen, kan vi se tilbage på et år, hvor der ingen efterveer er efter corona-nedlukningen. Vi har fremgang af medlemmer og der er startet nye spændende hold, så der er fuld fart på hos os i Fjerritslev Gymnastikforening og det er alle velkomne til at opleve søndag den 19. marts 2023 i Jammerbugt Idrætscenter, slutter Mathilde Friis.

Holdene som giver opvisning søndag er: Springholdet, Forældre-Barn holdet, Spilopperne, Tik-Tok dans, MGP dans, Rytme Dame, Mini Spring og det fælles hold sammen med Klim, TK/FJ Maximix.

Gymnastikopvisningen starter kl. 10.00 i Centerhallen. Dørene åbnes kl. 9.30. Billetter købes ved indgangen og det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner pr. barn. På indgangsbilletterne kan man vinde forskellige præmier, f.eks. billetter til Vesterhavsrock 2023. 

LÆS OGSÅ: VesterhavsRock 2023 se hvem der er med på det store musikprogram 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn