March mod Ensomhed kom til Jammerbugt

Foto: March mod Ensomhed
Print Friendly, PDF & Email

March mod Ensomhed kom til Jammerbugt

March mod Ensomhed bevægede sig fra Brønderslev Kommune ind i Jammerbugt Kommune mandag d. 25. september 2023. Tirsdag d. 26. september gik turen så fra Aabybro til Fjerritslev og onsdag d. 27. september fra Fjerritslev til Thisted Kommune.

March mod Ensomhed ’23 – Aabybro til Fjerritslev i tirsdags var en tur på 35,8 km med flot opbakning, frokost på halvvejen i Skovsgård og besøg af bl.a. Brovst Skole, Ulveskov Vuggestue og Børnehave på ruten. Dagen blev afsluttet med aftensmad og et oplæg på Værestedet Orkideen i Fjerritslev.

Foto: March mod Ensomhed

Hvad er March mod ensomhed

Mandag d. 16. august blev årets March mod ensomhed skudt i gang – ruten på 1600 km. går fra Rønne til Esbjerg – og undervejs runder både Nordsjælland, Sydfyn og Nordjylland. Og den slutter først d. 10. oktober.

Kom og gå med Patrick Cakirli i March Mod Ensomhed. Foto: Frivilligcenter Mariagerfjord

Marchen er lavet af Patrick Cakirli – og formålet er at sætte fokus på ensomhed – og give folk mod til at gøre noget ved problemet. Patrick har vandret før – men i år ruten længere end nogensinde og der er for første gang tilknyttet en indsamling, så folk kan støtte med penge.

Patrick har – som mange andre unge – mærket ensomheden på egen krop.

-Hvert år fra uge 32 til og med uge 41 udfører jeg March mod Ensomhed, hvor jeg vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark. Dette gør jeg for at sætte fokus på ensomhed, såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter Livslinien – en civilsamfundsorganisation, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning, fortæller Patrick.

Konceptet er at Patrick kun går, når han har følgeskab. Hver aften er der fællesspisning, foredrag eller et andet arrangement i de byer der er endestation – og her er der også mulighed for at være med og bakke op. 

Du kan støtte projektet her:

Bankoverførsel: 1686 3232619987

MobilePay: 425 000⠀

LÆS OGSÅ: Tyve ville ind af hoveddøren