Nye bestyrelser på plads i Norlys Vækstpulje

Foto: Norlys

Nye bestyrelser på plads i Norlys Vækstpulje

De nye bestyrelser i Norlys’ vækstpuljer har konstitueret sig og valgt formænd.

Norlys Vækstpulje er sat i verden for at give værdi tilbage til andelshaverne ved at støtte initiativer, der bidrager til en grøn og digital udvikling samt fællesskabet.

-- annonce ---

Derfor er det også repræsentantskabet, der sætter rammen for puljerne og udpeger bestyrelsesmedlemmerne i hver vækstpulje. Det er dem, der i sidste ende beslutter, hvilke ansøgere der skal have støtte.

  1. maj konstituerede de enkelte vækstpuljer sig så og fandt deres formænd og næstformænd.

Bestyrelserne kan ses herunder.

*Udpeget af a.m.b.a. bestyrelsen. Bestyrelserne i Norlys Vækstpulje består af i alt 6 medlemmer. Fem medlemmer er repræsentantskabsvalgte og en er valgt af a.m.b.a. bestyrelsen.

I april blev det på repræsentantskabsmødet i Norlys besluttet at sætte 50 millioner kroner af til de næste tre ansøgningsrunder frem mod april 2024. Fristen for at søge den næste runde er 1. juni 2023.

Det er først og fremmest initiativer, som er drevet af Norlys’ mere end 800.000 andelshavere, som Norlys Vækstpulje er sat i verden for at støtte. Projekter fra andre dele af landet og uden for Norlys’ ejergeografi kan dog også få støtte.

Foruden de regionale vækstpuljer har Norlys nemlig også en landspulje, som alle kan søge støtte fra, hvis deres initiativer fremmer grøn omstilling. Bestyrelsen i landspuljen består af formændene og næstformændene i de fire regionale vækstpuljer.

LÆS OGSÅ: De Gratis Fritrækkere kan hjælpe hvis du kører fast på stranden 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn