3. klasse fra Jammerbugt Kommune er med i gave til Dronningens fødselsdag

Foto: Jammerbugt Kommune.
Print Friendly, PDF & Email

Når Dronning Margrethe ll fylder 80 år torsdag 16. april 2020, så modtager dronningen en gave fra alle 3. klasser i landet. Kommunernes Landsforening har taget initiativ til gaven, hvor en 3. klasse fra hver kommune bidrager med ét maleri lavet af eleverne.

I Jammerbugt Kommune er maleriet fundet gennem en konkurrence for alle 3. klasser i kommunens folkeskoler.


3. klasserne i kommunen har været i arbejdstøjet og lavet malerier med motiver af dronningen og lokale vartegn fra Jammerbugt Kommune.

Dommerpanelet, der har stået for at udvælge vindermaleriet var: Borgmester Mogens Christen Gade, formand for Børne- og Familieudvalget Ulla Flintholm og formand for Kultur-, Fritid- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen og den lokale kunstner, Trine Schultz.

Og vinderen blev…
Dommerpanelet valgte enstemmigt, at 3. T. fra Skovsgaard-Tranum Skole, afdeling Tranum, skal være Jammerbugt Kommunes bidrag til den fælles gave.

Foto: Jammerbugt Kommune.

Trods et enigt dommerpanel, var det en tæt og svær afgørelse.

”Alle i panelet synes, det var en svær beslutning. Der var mange flotte og iderige malerier. Eleverne fra Tranum havde lavet maleriet i fællesskab og med mange fine motiver fra Jammerbugt Kommune – bl.a. Svinkløv Badehotel, de hvide badehuse i Blokhus og fiskekuttere fra Thorup Strand”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade til Jammerbugt Kommunes hjemmeside.

For sin indsats premierer Jammerbugt Kommune præmierer vinderklassen.