3 års fødselsdagsfest i Maskeriet og reception for SoMe by Søren

Mette og Søren Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

3 års fødselsdagsfest i Maskeriet og reception for SoMe by Søren

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 2/3 kl. 12-15.

I tre år har Maskeriet nu ligget i hjertet af Kaas, og fornøjet glade og entusiastiske strikkere og hækler i lokalsamfundet, hvor flere og flere støtter op om garn og strik i butikken.

Men det er ikke kun garn at finde i Maskeriet, men også stort fællesskab og hjerterum.

Ikke nok med at du kan komme og sætte ved det lange bord i butikken, kan du også få en kop kaffe, og en sludder med Marie.

Marie står altid klar til at hjælpe dig, og kommer gerne med gode råd og tips og tricks til dit næste strikkeprojekt.

Hos Maskeriet er der hjerterum og fællesskabet, som bliver dyrket med arrangementer året rundt: vandrestrik, strik i det fri, strik med stumper, foredrag og julefrokost.

Og hvis du er tørstig og ikke bare efter kaffe eller te, så holder Marie også gin-og ølsmagningerne Gin og Garn med Tranum Mølle Destilleri og Humle og Uld med ølnørd og ølblogger Søren Dissing Andersen.

Sammen har Marie og Søren skabt Humle og Uld-konceptet, som involverer både garn og øl til smagninger og andre events, og som allerede har budt på masser af hygge og skønne sammenkomster.

Marie og Maskeriet favner bredt og er altid klar på noget nyt. Det var også sådan, at Søren fik foden indenfor som Maskeriets Social Media Manager.

Her fik han lov til at slå sine folder i Maskeriet og har brugt det som prøve-kanin og øvebane, sådan at han kan dygtiggøre sig ud i kunsten, at producere fedt, sjovt og lækkert indhold til sociale medier.

Nu er han endelig klar til at slå dørene op for sin virksomhed, SoMe by Søren. En virksomhed med fokus på fedt, sjovt og lækkert indhold til sociale medier.

Alt det, og hvad det kan blive til i fremtiden, vil han gerne lige stoppe op og fejre – Så derfor er du inviteret til at komme til Maskeriets 3 års fødselsdagsfest og reception for SoMe by Søren.

Det bliver en skøn dag med glade mennesker, snak og god mad.

Tid og sted: Lørdag d. 2. marts kl. 12-15 i Maskeriet i Kaas.

Læs mere om SoMe by Søren på www.somebysoren.dk.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn