29-årig mand stukket med kniv

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Personale fra Nordjyllands Politi har siden mandag morgen, 3. februar 2020, arbejdet på en adresse omkring Dronninglund, hvor der skete et knivstikkeri. To personer anholdt i sagen. Den sårede er uden for livsfare.

Politiet modtog i morges, 3. februar 2020 kl. 06.26, anmeldelse om et knivstikkeri på en adresse på en landejendom omkring Dronninglund. 

Da politiet kort efter ankom til stedet, kunne man konstatere, at en 29-årig mand var blevet stukket med kniv. Den sårede mand blev øjeblikkeligt kørt til Sygehus Syg i Aalborg – og han er efter en operation nu erklæret uden for livsfare.   


Efterforskning pågår

Politiet har afspærret området omkring gerningsstedet, og man er i øjeblikket i færd med et omfattende efterforsknings-arbejde. Det oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der siger:   

”Vores arbejde består nu i at få dokumenteret, hvad der er sket før, under og efter knivstikkeriet. Derfor vil man kunne se en del politiet i området resten af dagen.” 

Politiets personale har derfor været og er fortsat til stede på og omkring adressen, Præstbrovej 111, for at foretage tekniske undersøgelser af gerningsstedet samt sikre forskellige spor til sagen. 

Desuden foretager politiets efterforskere afhøringer af forskellige personer, der var til stede i forbindelse med knivstikkeriet eller på anden måde har tilknytning til adressen.  

Hurtig anholdelse

Foreløbig har politiets efterforskningsskridt her til formiddag ført til, at i alt to personer er anholdt i forbindelse med sagen, først blev en 26-årig kvinde anholdt kl. 09.35 tæt på gerningsstedet. Derpå blev en 32-årig kvinde kl. 11.10 anholdt.  

”Begge kvinder har vi sigtet for drabsforsøg,” siger Frank Olsen, der tilføjer, at de har en relation til den forurettede, men hvad der mere præcist er gået forud for knivstikkeriet, kan politiet ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

”Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal være med til at dokumentere. Derfor kan vi ikke udtale os yderligere,” fastslår Frank Olsen.   

Derudover eftersøger politiet en 36-årig dansk mand. Politiet kender identiteten på ham, og han opfordres til at melde sig til politiet.  

”Men vi kan ikke på nuværende tidspunkt udtale os nærmere om relationerne mellem de pågældende; det er noget, som vores efterforskning skal påvise,” understreger Frank Olsen. 

Der vil ske grundlovsforhør af de to anholdte senere i morgen, 4. februar 2020, i Retten i Aalborg kl. 0900. Politiet vil begære dørlukning af hensynet til efterforskningen.