25.000 kroner til lokale ildsjæle

Glade ildsjæle sammen med Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev. Foto: Feriepartner
Print Friendly, PDF & Email

Fredag den 22. marts kunne Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev uddele 25.000 kroner til tre foreninger og projekter, som alle bidrager til at gøre Jammerbugten endnu bedre og et besøg værd.

De tre modtagere af donationer i Jammerbugten blev;
Levendegørelsen af Herregården Bratskov,
Støtteforeningen Hannæs og
Kunst ved Kysten.

Kunst ved Kysten præsenterer i påsken værker fra 20 forskellige kunstnere i de unikke lokaler hos Han Herred Havbåde i Slettestrand.

Keramiker Lillian Hansen og Tina Willumsen, som står bag Kunst ved Kysten modtog en check på 5000 kroner af Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt.

Leo Pedersen fra Levendegørelse af Herregården Bratskov modtog en check på 10000 kroner.  Her vil pengene primært blive brugt til at nyt lydanlæg, så gæsterne bedre kan høre, hvad der bliver informeret ud i højtalerne, når herregården Bratskov bringes til live i sommerugerne 26-32.

Sidste støttemodtager i denne omgang blev René Jensen fra Støtteforeningen Hannæs som modtog 10.000 kroner fra Feriepartner Jammerbugt. Her vil pengene blive brugt til en kikkert, så gæsterne kan få et bedre kik på fuglelivet ud over Vejlerne.  

Hos Feriepartner Jammerbugt er man lykkelige for at kunne hjælpe endnu flere gode idéer ud i livet, som kan være med til at løfte oplevelsen af at holde ferie og bo i Jammerbugt Kommune.

– Jeg er rigtig glad for at kunne støtte netop disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Esben Filholm fra Feriepartner i Fjerritslev.

Om oplevelsespuljen hos Feriepartner

Udover uddeling af lokale støttemidler får prismodtagerne mulighed for en ekstra bonus når året er omme. Der er nemlig tale om et landsdækkende initiativ fra alle landets 27 feriepartnerbureauer. Initiativet består af to dele: En uddeling af midler fra lokale oplevelsespuljer i foråret og en landsdækkende finale til oktober. I finalen deltager de bedste lokale puljemodtagere fra alle landets Feriepartner-bureauer.

I finalen uddeles der i alt 100.000 kr. til de tre bedste projekter i hele Danmark. I alt støtter Feriepartnerkæden gode projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og at holde ferie i med over en million kroner i 2019.