Zinck glad og tilfreds selvom han øjnede alle tre point

Bo Zinck
Bo Zinck Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen

Jammerbugt FC havde i høj grad fortjent det ene point, holdet hev med hjem fra Esbjerg efter en 2-2 kamp, hvor det til sidst var lige ved at blive til ingenting.

Sådan gik det heldigvis ikke, og så kunne de blåblusede glæde sig over pointet i den svære udekamp. Det gjorde cheftræner Bo Zinck også, men han ærgrede sig faktisk også lidt over, at det ikke blev til alle tre. I det hele taget var kampen lidt af en emotionel rutsjebanetur

-- annonce ---


– Vi kommer under et stort tryk de første 10-12 minutter, men vi kommer godt tilbage og får scoret et fint mål og er godt med i den næste halve time af 1. halvleg. Men det er så også der, vi bliver ramt en enkelt gang, hvor de udligner efter en fejlpasning, som giver en hurtig omstilling. Men det er en af de risici, der er ved det, når vi gerne vil spille, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck og fortsætter sin evaluering.

– Vi skal blive bedre i vores beslutningstagning, men vi kan ikke stå og skælde ud, når vi laver sådan en fejl, da det er risikoen. Men selvfølgelig skal vi forsøge at mindske fejlene.

Efter at havet været foran for at gå til pause med 1-1, kom Jammerbugt FC bagud i 2. halvleg, men rejste sig hurtigt igen med en udligning.

– I 2. halvleg gentager kampbilledet sig. Der går de der 10-12 minutter igen, og så synes jeg derfra, at vi får fat igen. Og jeg synes, det er vildt ufortjent, at vi kommer bagud. Det er vel nærmest Esbjergs eneste chance efter pausen, hvorimod vi har flere chancer, som vi godt kunne have fået mere ud af, siger Zinck, der også måtte igennem en noget dramatisk afslutning i kampens overtid, hvor Esbjerg fik tilkendt et straffespark.

– Ja, så får de så et sindssygt dumt straffespark, og så tænker man, at så skal det bare ikke lykkes i dag. Men det tager Pape så flot og det ender jo med at vi står tilbage med en lidt ambivalent følelse. Vi er glade for pointet til sidst på grund af straffesparket, men samtidig synes vi også, at vi har spillet så godt, at vi godt kunne have sneget alle tre med en i bussen. Så det er lidt underligt.

Selvom der både var glæde og skuffelse umiddelbart efter slutfløjtet, så var det tilfredshed og stolthed, der fyldte mest. Og det var også helt på sin plads, ovenpå en flot præstation.

– Jeg synes, vi spiller godt. Jeg synes, vi står sammen som hold og at vi er nået langt. Selvom vi taber 0-5 sidste gang, så synes vi jo ikke at det var et retvisende billede af den kamp. Og bare det at vi tør så meget hernede i dag og giver så lidt væk, det synes jeg er fantastisk. Vi viser igen, at vi i mange faser af spillet har niveauet til at gøre noget og jeg synes, vi griber det fint an. Det er ikke nemt at få point her. På et stadion som dette og mod fuldtidsproffer. Så vi har selvtillid, tro på tingene og masser at tage med videre, og jeg synes, vi så lige så friske ud med hensyn til energien til sidst. Der er nogle ting, vi er utilfredse med og vi vil gerne have mere ud af det. Men det går den rigtige vej og jeg rigtig glad og tilfreds med præstationen og selvfølgelig også glad for at få point ind på kontoen i en svær udebanekamp. Det skal vi være, og nu kan vi tage en masse godt med videre til en ny svær kamp, hjemme mod Horsens i den kommende weekend, slutter Zinck.

Jammerbugt FC har hentet 15 point fra 15 kampe og er inden mødet med AC Horsens placeret på en niende plads i tabellen.