YouTurn: ROFL og svømmeklubben bag nyt holdkoncept i Aabybro!

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Når feriens strabadser er overstået, står løbeklubben ROFL-run og Aabybro Svømmeklub i fællesskab klar med et spritnyt holdkoncept; YouTurn!

YouTurn er et nyt træningstilbud, som Aabybro Svømmeklub og løbeklubben, ROFL-run i samarbejde med Sports- og Sundhedsakademiet står bag. Klubbernes instruktører faguddannes henover sommeren af DGI, og står klar til at rulle holdet ud allerede fra mandag d. 19. august 2019.

Holdet er tiltænkt motionsuvante, og voksne, der har behov for at komme i gang med at dyrke motion, blive sundere og indkøre nye kost- og motionsvaner i hverdagen.

YouTurn-holdet kombinerer svømning i Aabybro Svømmeklub og løb i ROFL-run. Klubbernes instruktører understreger, at alle kan være med, og, at omdrejningspunktet er, at man er villig til at bevæge sig og lade sig aktivere og udfordre sammen et hold af nye venner:

– Det er ikke vigtigt, at du er en vandhund, kan svømme hurtigt eller har løbet et halvmaraton 10 gange. Har du for eksempel aldrig lært at svømme crawl eller løbet 10 km før, er det her du lærer at komme i gang med løb, lærer at svømme – og vigtigst af alt: Komme i gang med at dyrke sjov motion med et helt hold af nye venner, og så udfordrer, guider og træner vi dig!

Det er vores ide, at holdet ikke kun skal handle om motion 2 gange om ugen, men at det skal hjælpe voksne i gang med en sundere og sjovere hverdag! Og så ved vi, at både løb og svømning kan noget helt særligt, fortæller Stefan Stenberg Sørensen, Aabybro Svømmeklub

Nye, sunde vander på 12 uger

Igennem 12 uger bliver deltagerne på holdet introduceret for forskellige måder at dyrke motion i vand på og forskellige intensiteter og teknikker i løb. Alle kan være med uanset alder, vægt og fysik. Det eneste, det kræver er, at man ønsker at ændre motions- og kostvaner til det sundere, og, at man vil møde til træning sammen kommende, nye holdkammerater.

Se mere om de to klubbers holdkoncept på: https://www.aabybrosvoem.dk/cms/TeamEnrollmentalt.aspx?TeamNameID=1139