Renoveringen af Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev går i gang

Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev
Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev Foto: Jammerbugtposten.dk


Renoveringen af Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev går i gang

Kommunalbestyrelsen har tidligere besluttet, at Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev skal renoveres. Nu har der været en udbudsproces, hvor leverandøren på projektet er fundet.

-- annonce ---


Renoveringen af Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev går nu i gang. Jammerbugt Kommunes styregruppe på projektet har nemlig, efter en udbudsproces, valgt BTM Byg som leverandør på opgaven, og Kommunalbestyrelsen har godkendt budgettet for renoveringen, som lyder på 4,135 mio. kr.

De eksisterende faciliteter i Grøftekanten vil blive opdateret/renoveret med et særligt fokus på en bedre indretning og udvidelse af børnenes garderobeområde, etablering af nye toiletter, etablering af åbent køkken så børnene kan inddrages i madlavningen, samlet personaleområde og renovering af eksisterende ventilationsanlæg. 

Derudover vil der blive etableret en sammenbygning mellem børnehaven og vuggestuen, så de to institutioner fremover kommer til at fremstå som én samlet institution. Dette for at opnå en synergieffekt i forhold til de daglige ressourcer i institutionen.

Renoveringen går i gang i februar 2023 og forventes færdig inden udgangen af året.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn