Vinterferie i Destination Blokhus for hele familien

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Destination Blokhus danner rammen for gode familieoplevelser i uge 7 + 8 med skøjtebanen som omdrejningspunkt. Der er garanti for isende gode oplevelser i hele destinationen fra lørdag den 8. februar til lørdag den 22. februar.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er for andet år i træk klar med et spændende program sprængfyldt med aktiviteter for hele familien. Skøjtebanen på Blokhus Torv har igen i år været en kæmpe succes og de mange skøjteglade gæster har nydt godt af den store bane, samt aktiviteterne derpå.


Skøjtebanen har naturligvis åbent alle dage i vinterferien – men det er ikke det eneste der sker i destinationen. Der vil være aktiviteter for hele familien rundt i hele destinationen.

Skøjtebanen danner rammen for vinterferien
Udover at skøjtebanen har åbent alle dage, vil der hver fredag og lørdag aften være ”Disco on Ice”, hvor der skrues godt op for lys og lyd, så det er muligt at vise de sejeste tricks på banen.

Hver mandag aften kan du deltage, når der spilles ishockey på banen. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller øvet, det handler bare om at have det sjovt og passe godt på hinanden. Her vil det være muligt at lære grundreglerne i spillet og følelsen af at navigere rundt på banen med en ishockey-stav.

Oplev også et vaskeægte skøjteshow – når skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub indtager isen med et fortryllende show lørdag den 15. februar og torsdag den 20. februar på Blokhus Torv.

Her får du muligheden for at opleve nogle af Danmarks dygtigste konkurrenceløbere og mesterskabsløbere på helt tæt hold – Måske kan du prøve et par af deres tricks af, efter showet?

Blokhus Skøjtebane indbyder til hygge og fællesskab, så hvis ikke du har dine egne skøjter med, kan du leje skøjter hver dag i vinterferien.

Fastelavn
Søndag den 16. februar er der god grund til at møde udklædt op i Hune Bageri, når bageriet forvandles til en ægte fastelavnsfest. Moster Meta og hendes monstre kommer og laver sjove monsterudklædninger samtidig med, at hun inviterer børnene ind i hendes monsterunivers og tager dem med på monsterjagt.

Herefter kan børnene slå katten af tønden og måske blive kåret som årets kattekonge og kattedronning. Hune Bageri vil byde på noget godt til ganen til de deltagende efter tøndeslagning.

Unikke naturoplevelser
Tag det varme tøj på og oplev noget af Danmarks flotteste natur på tætteste hold, når de sprudlende naturguider Karen og Christoffer fra ”Badass Biologi” tilbyder guidede ture i både skoven, i klitterne og ved stranden.

Da der altid er stor søgning til arrangementerne, anbefales det at booke på forhånd.

Fårup Sommerland tilbyder rideture i den smukke natur omkring Fårup hver lørdag og søndag i vinterferien. Her vil det være muligt at hjælpe med at klargøre hestene inden turen.

Snapchatløb
Blokhus snapchatløb er en god gammel klassiker, som ofte er på ferieprogrammet i destinationen. Børn og unge elsker løbet. Snapchat fænomenet er kendt af stort set alle og i dette løb, skal deltagerne med deres mobil i hånden løse opgaver i området.

Vinterselvforkælelse
En af de ting der kendetegner destinationen, er mulighederne for velvære og selvforkælelse og det vil der være stor mulighed for i vinterferien, når Saunahytten byder på SaunaGus, hvor hver session består af tre forskellige gusoplevelser kombineret med et forfriskende dyp i Vesterhavet, samt almindelig sauna med havudsigt.

Oplev Yoga i Kalstrup Livsstilshus, når de dygtige instruktører byder indenfor til forskellige yoga-timer. Hvis du er en af de morgenfriske typer, står Søstjernerne klar hver morgen, til at tage en frisk dukkert i det friske Vesterhav.

Derudover tilbyder Fodslaw Jammerbugt også en skøn vintervandring tirsdag i begge uger, hvor der er mulighed for at blive fortryllet af det barske klitlandskab og vinterskoven.

Kreativitet og fællesoplevelser Udforsk dine kreative sider ved Blokhus Lys, når de inviterer familien ind til at lave deres egne lys. Her findes en selvdyp afdeling, hvor en palette af farver står til rådighed.

Mor og far kan sagtens være med, ellers kan de nyde en kop kaffe i hyggeområdet.

Udover lys, er det også muligt at deltage i en glasworkshop med Eva Mose Design.

Slip fantasien løs og lav en figur lige efter dit hoved. Ikke langt fra Blokhus Lys ligger Center for Papirkunst. Her kan man opleve ”Vidunderlige Vinterklip”, der også er en unik oplevelse.

I kan udforske jeres kreative side i papirværkstedet og samtidig gå på oplevelse og se spændende international papirkunst i smukke rammer.

Det bliver bestemt ikke kedeligt at holde vinterferie i Destination Blokhus!