Vindueskonsulent fylder 60 år

Michael Christiansen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Michael Christiansen, salgskonsulent hos Outrup Vinduer & Døre, fylder 60 år den 26. februar. Han kan blandt andet se tilbage på en lang karriere inden for salg og rådgivning, hvoraf 23 af årene har været hos vinduesproducenten.

Onsdag den 26. februar kan Michael Christiansen, der er salgskonsulent hos Outrup Vinduer & Døre, fejre sin 60-års fødselsdag. Michael er oprindeligt uddannet bygningssnedker og har arbejdet som snedker ved Aalborg Værft. Herefter tog Michaels karriere som rådgiver i håndværks- og industribranchen fart, da han blev ansat hos Nordjysk Beslag i 1987.

I 1997 startede Michael sin lange karriere som konsulent i Outrup Vinduer & Døre, der er beliggende i Nykøbing Mors, og her har han nu arbejdet de seneste 23 år af sit liv. Michael har således opbygget en stor ekspertise inden for området, som han hver dag bruger i sin rådgivning af virksomhedens kunder i Midt- og Nordjylland, og når han kigger tilbage på sit liv og sin karriere, har tiden hos vinduesvirksomheden derfor også efterladt et stort indtryk på ham.

– Igennem mine år hos Outrup har jeg oplevet store forandringer og været med til mange spændende projekter, som har formet mig til den vinduesnørd, jeg nok er i dag. Jeg går meget op i at skabe et godt samarbejde med kunden om at finde løsninger, der bevarer bygningens oprindelige udtryk og på den måde bevare den charme og historie, som det jyske bybillede gemmer på – og jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen gennem årene, fortæller Michael Christiansen.

En garvet vinduesmand

I erhvervsmæssig sammenhæng er Michael kendt som en konsulent med en stor faglig viden, der gør en dyd ud af at bevare bygningernes æstetik og sikre kvalitet, når han rådgiver kunder om vinduesløsninger.

– Michael er det, jeg vil kalde en garvet vinduesmand. Han har gennem sine mange år som konsulent i branchen udviklet en stærk faglig viden om vinduer, og han ved præcis, hvordan funktionalitet og æstetik kan kombineres, så kunden ender med en løsning, der passer med det oprindelige arkitektoniske udtryk. Jeg vil gå så langt som at sige, at Michael er indbegrebet af Outrup, fortæller salgschef i Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman.

Privat bor Michael sammen med sin kone Gitte i Blokhus, hvor de flyttede til for godt fire år siden fra Aalborg. Michael er et stort familiemenneske, og han nyder at tilbringe sin fritid med sin kone, tre børn og fire børnebørn.