Vil du være med til at gøre en forskel? Jammerbugt Kommune søger nye aflastnings- og plejefamilier

Arkivbillede

Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt Kommune søger nye aflastnings- og plejefamilier, som brænder for at arbejde med kommunens sårbare og udsatte unge. Kom til informationsmøde på Ønskeland torsdag den 31. oktober kl. 19. – 20.30.

Familieplejekonsulenterne Jeanette Pedersen og Lisa Zimmer står for informationsmødet torsdag den 31. oktober på Ønskeland. Herudover vil to plejefamilier og to tilsynskonsulenter fra Socialtilsyn Nord fortælle om arbejdet som aflastnings- og plejefamilie. Det er naturligvis helt uforpligtende af deltage i mødet. Mødet vil oplyse om alle vinkler i at blive godkendt og være aflastnings- eller plejefamilie.

-- annonce ---

At være aflastnings- eller plejefamilie kræver, at I er rummelige, har gode samarbejdsevner og har menneskeligt overskud til at give et barn mulighed for en god og tryg opvækst-

Alle typer femilier opfordres til at møde op den 31. oktober for at høre mere om jobbet som aflastnings- eller plejefamilie og de glæder og udfordringer det indeholder. Større børn i familien er også velkomne til at komme og lytte med.

Mødet afholdes på Ønskeland, Hammershøj 29, 9460 Brovst. Har du spørgsmål forud for mødet kan de rettes til Jeanette Pedersen, 4191 2965, jpn@jammerbugt.dk eller Lisa Zimmer, 4191 2973, liz@jammerbugt.dk