Vil du gerne have indflydelse på din arv?

Arkivbillede

Arv kan virke som en kompliceret og følsom sag, som mange har svært ved at tale om. 

Selvom det er et følsomt emne, kan det nu give god mening alligevel at berøre det og at tage stilling til det. Dette kan både være for din egen samt for dine familiemedlemmers skyld. Hvis du ikke udarbejder et testamente, vil arveloven gælde, og det er ikke i alle tilfælde det, der ønskes.

-- annonce ---

Få hjælp fra en advokat

Hvis du ønsker at få indflydelse på din arv ved at oprette et testamente, kan du med fordel finde en advokat, der kan hjælpe dig med sagen. Vil du gerne finde en advokat i Århus eller omegn, er der heldigvis gode muligheder for dette. 

Du kan for eksempel overveje denne testamente advokat i Århus, som kan hjælpe dig i forbindelse med reglerne, så du kan træffe beslutningerne på det bedste grundlag. De juridiske forhold, som sandsynligvis virker forvirrende for dig, vil blive forklaret på en forståelig måde, så du ved, hvad det hele drejer sig om.

Vælg det rette testamente for dig

Der findes flere forskellige former for testamenter, og det vil afhænge af din individuelle situation, hvilken slags der vil være at foretrække. Der skelnes mellem de følgende testamentetyper:

  • Gensidigt testamente
  • Udvidet samlevertestamente
  • Ensidigt testamente

Det gensidige testamente er til dig, der er gift, mens det udvidede samlevertestamente er til dig, der er samlevende, og det ensidige testamente er til dig, der er enlig. Med hjælp fra advokaten kan du finde ud af, hvilken type testamente der passer bedst til din situation.

Tag kontakt

Hvis du gerne vil høre mere om muligheden for at oprette et testamente, eller hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du tage kontakt med det samme. Det er både muligt at tage kontakt telefonisk eller via en kontaktformular på hjemmesiden.