Vibeke Koch Dalsgaard: Hvorfor vil Venstre ikke forbedre den offentlige trafik?

Vibeke Dalsgaard
Vibeke Dalsgaard Formand for Det Radikale Venstre Jammerbugt

Af Vibeke Koch Dalsgaard Sortebærvej 5 9492 Blokhus Formand for Det Radikale Venstre Jammerbugt

Venstre vil ikke indgå i et samarbejde med NT om at lave forbedringer for den kollektive trafik i Brovst. 

-- annonce ---


Ja, det kan da ikke undre nogen. Venstres medlemmer har åbenbart alle 2 biler i garagen. Men på den anden side, så er jeg da alligevel fuld af undren over, at borgmesterpartiet ikke kan se behovet for fornyelse.

Som mangeårig bruger af den offentlige transport fra Brovst har det altid undret mig, at busserne skulle snørkle sig ind til bus huset og ud igen, i stedet for bare at holde ind i en lille sluse.

Det er selvfølgelig rart med et hus, hvis man skal vente lidt, men placeringen i Brovst gør, at jeg har oplevet ventesalen fyldt med affald eller aflåst fordi der havde været forøvet hærværk. Jeg har også oplevet, at den lidt afsides beliggenhed gjorde stationen til et utrygt sted sent om aftenen. 

Hvis vi ser på både Pandrup, Kaas og Hune, som er steder jeg ganske ofte bruger offentligt transport til, så fungerer det ganske fint, at busserne skal køre ind på deres egen lille parkeringsplads og sætte folk af og på. Jeg tror derfor, at det også vil kunne fungere i Brovst og være en tidsmæssig gevinst for NT og en servicemæssig forbedring for borgerne. 

Så hvad er den reelle årsag til, at Venstre ikke ønsker at indgå i et samarbejde om bare at belyse mulighederne? Det kan da reelt kun være, at Venstre er helt og aldeles uinteresserede i de mennesker i kommunen, som er henvist til den offentlige transport. 

Deltag i debatten på Facebook:

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn