Vi vil udvikling

Anne Mette Ulstrup (DF) og Helle Bak (V)

Af Kommunalbestyrelsesmedlemmer Jammerbugt Kommune
Helle Bak (V) og Anne Mette Ulstrup 1. viceborgmester Gruppeformand Dansk Folkeparti

Vi vil udvikling

-- annonce ---

Winnie Aakjær og Filip Christensen stiller sig undrende over en enig budgetbeslutning for budget 2022 omkring renovering af Elmevej i Brovst. (læserbrev Nordjyske 10/11)

Hvem kan betvivle området trænger til en renovering?

Alle der færdes i Brovst til daglig, tror vi ikke, vil stille sig undrende over beslutning. Vi er i hvert fald særdeles tilfredse med det lykkes, at få afsat en halv million til den opgave.
Ganske enkelt trænger området til et løft. Der skal være bedre lysforhold, bedre p-forhold, fortovene er særdeles smalle, ja rent trafiksikkerhedsmæssigt er det en nødvendighed.

Vi lytter til de borgerhenvendelser vi får, tager dem alvorligt og handler derefter. Det er det lokalpolitik handler om.

Vi vil gerne anerkende, at der er mange andre områder/veje i kommunen der også trænger til et løft. Det må man så bringe frem i det løbende politiske arbejde, i stedet for at kritisere beslutninger der for øvrigt er taget i enighed, af hele den nuværende kommunalbestyrelse. Det mener vi er politisk godthåndværk og den måde man bør arbejde på.

Man kan jo undres over at man ikke vil udvikling, men blot kritisere, men sådan er man jo så forskellig – også politisk.

3 KOMMENTARER

 1. Jeg tror ikke der findes en politiker der er imod udvikling.
  Det er vel det ønske der driver værket. 🙂
  Forskellen ligger nok mere i prioriteringen i hvordan, og hvor, udvikling trænger mest.
  Jeg ville personligt prioritere, børn, ældre, og folkeskole(!) over en vej.
  Men sådan er vi så forskellige,

 2. En halv million, vor herrer til hest, hvor mange milliarder er der brugt i den gammel Åbybro kommune siden sammenlægningen, ja Brovst kan spises af med nogle Totemspæle ned gennem Jernbanegade og lidt omlægning af fortove.

 3. Selvfølgelig vil vi udvikling, men kan konstatere at vi er lidt langt fra hinanden, når udvikling i jeres øjne er lidt lys og asfalt, det er vel vedligehold. Der er vores ambitioner nok lidt højere, men vi da svar, så må vi se.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn