Venskabsbytræf i Jammerbugten med gæster fra Stadt Tornesch og Strzelce Krajenskie

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommunes venskabsbyer fra Tyskland og Polen kommer til kommunen i maj. Temaet for besøget er blandt andet fjernvarme, affaldshåndtering og genbrug.

Fredag 10. maj og lørdag 11. maj kan Jammerbugt Kommune byde velkommen til repræsentanter fra venskabsbyerne Stadt Tornesch i Tyskland og Strzelce Krajenskie i Polen.

Dagene byder på et varieret program med arbejdsmøder, besøg på forsyningsvirksomheder og -installationer, kunst- og kulturbesøg og generel videndeling for de fem besøgende fra Tyskland og seks besøgende fra Polen og repræsentanter fra Jammerbugt Kommunes Økonomiudvalg.

Fredag formiddag er der officiel modtagelse på Rådhuset i Aabybro i Byrådssalen, hvor de tre borgmestre holder taler. Herefter går turen til Aabybro Fjernvarmeværk, hvor driftsleder Torben Stenbroen viser rundt. Fredag eftermiddag byder på kig på vindmøllerne i Saltum og senere besøg på Center for Papirkunst i Hune.

Lørdag begynder med besøg på den moderne genbrugsplads i Pandrup, hvor repræsentanter fra Jammerbugt Forsyning fortæller om affaldssortering mv., gæsterne vil også opleve genbrugspladsen i aktion i løbet af formiddagen. Så går turen til kunst- og kulturcenter Tranum Strandgård, inden dagen sluttes af med besøg i Tinghuset i Fjerritslev.