Vendsyssel FF henter Lasse Steffensen i Jammerbugt FC

Foto: VENDSYSSEL FF
Print Friendly, PDF & Email

Vendsyssel FF har den til kommende sæson skrevet kontrakt med den 23-årige forsvarsspiller Lasse Steffensen.

Steffensen, der har fået sin fodboldopdragelse i Jetsmark IF, kommer til klubben fra Jammerbugt FC, der frister en tilværelse i 2. division, hvor de i dette forår har deltaget i oprykningsspillet til NordicBet Ligaen.

Sportsdirektør Ole Nielsen ser frem til at få endnu et lokalt islæt på holdet, og glæder sig til at arbejde med det unge talent:

”Lasse er en talentfuld midtstopper, der har sine forcer i duelspillet og sit hovedspil i begge felter. Og så er han rigtig dygtig på bolden. Det er klart, at der er nogle ting, vi skal have fyldt på ham og have udviklet ham i, og det er Lasse også selv bevidst omkring. Men det er en spiller, vi glæder os til at følge fremadrettet, og derfor har vi også lavet en længerevarende kontrakt med ham, så vi får tid til at arbejde med ham,” og fortsætter:

”Vi vil også gerne sende en stor tak til Jammerbugt FC for den gode dialog i forbindelse med Lasses skifte. Og for den store venlighed ved at udlåne ham til et par af vores kampe i Reserveligaen, hvor vi har kunnet se ham an.”

Lasse Steffensen ser frem til at prøve kræfter med et fuldtids setup og tage skridtet op i rækkerne.

”Det har været en drengedrøm lige siden, jeg var helt lille. Og jeg ser virkelig frem til det. Jeg havde ikke regnet med, at muligheden kom nu, men jeg er rigtig glad for, at Vendsyssel FF tror på mig. Det er en attraktiv klub med et rigtig flot setup, og jeg glæder mig til at tage hul på forberedelserne til den kommende sæson,” siger Lasse Steffensen.

Lasse Steffensen bliver Vendsyssel FF-spiller, når forberedelserne til den nye sæson begynder. Han kommer til klubben på en fri transfer.

Spillerfakta:

Navn: Lasse Steffensen

Fødselsdato: 27. august 1996

Position: Forsvar

Tidligere klubber: Jammerbugt FC, Jetsmark IF