Veloverstået Klubmesterskab i Han Herreds Hestesportsklub

Præmieoverrækkelse i klubmesterskab i dressur for pony. Foto: Privatfoto
Print Friendly, PDF & Email

Efter en weekend i hestens tegn med flotte rosetter, spændte ryttere og masser af frivillige hænder, er årets klubmestre fundet.

Lørdag blev Årets elevrytter kåret, og det blev til en delt førsteplads mellem Thea Miller Kristensen på Chiska og Caroline Aarup Jeppesen på Matador. Tredjepladsen gik til Clara Søndergård Olsen på Caspian. Klubmesterskabet i dressur for både hest og pony var delt over både lørdag og søndag, hvor vinderne af de to klasser blev fundet søndag.

Præmieoverrækkele i Årets elevrytter. Foto: Privatfoto

Klubmesteren i dressur for pony blev Mine Miller på Hope. Andenpladsen gik til Sigrid Gunnersen på Aslan, og tredjepladsen til Silke Grishauge på Lukas. Klubmesteren i dressur for hest blev Michaela Bislev Mosgård på Zhire. Andenpladsen gik til Nina Albrektsen Jensen på Krølle, og tredjepladsen til Charlotte Sønderhaven på Cartoona.

Minimesterskabet i spring blev afholdt søndag, hvor Sofie Svit Pedersen på Amadeus løb med førstepladsen. Andenpladsen gik til Celina Pousset på Bibi, og tredjepladsen til Thea Miller på Chiska. 

Klubmesterskabet i spring for pony blev også afholdt søndag, og her gik førstepladsen til Aia Madsen på Perfection, mens andenpladsen gik til Mia Halkjær Mikkelsen på Jopleen, og endelig tredjepladsen til Sofie Christensen på Morito. Klubmesterskabet i spring for hest blev også afholdt søndag, og her blev klubmesteren Nina Albrektsen på Krølle, hvor andenpladsen gik til Charlotte sønderhaven på Cartoona, mens tredjepladsen gik til Mitzie Stefansen på Vokal Skovå.

Traditionen tro måtte klubmestrene, Årets elevryttere og vinderen af minimesterskabet en tur på møddingen i de hvide ridebukser, som må lade livet, hvis de ikke bliver hvide igen efter en god lang kogevask. En skøn weekend blev det til med masser af glade ryttere og en afsluttende fællesspisning.

En flok ryttere har i fællesskab båret en af mestrene på møddingen efter præmieoverrækkelsen. Foto: Privatfoto

Den 9.-11. december er klubben klar igen med et indendørs D-stævne og julehygge til dem, der ikke kan få nok.