Vaccine af +65 årige, som modtager personlig pleje og praktisk bistand

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Fra næste uge – uge 1 – kan borgere, der er +65, og som modtager personlig pleje og praktisk bistand i Jammerbugt Kommune begynde at booke tider til corona-vaccination.

Fra starten af næste uge åbner Region Nordjylland for booking af tider til corona-vaccination for alle borgere i Jammerbugt Kommune, der er +65 år, og som modtager personlig pleje og praktisk bistand.


Det er endnu usikkert, om tidsbestillingen åbner i løbet af mandagen 4. januar 2021, eller om det først bliver i løbet af tirsdag eller onsdag i uge 1. Det afhænger af, hvornår Statens Seruminstitut bliver klar med at sætte bookingsystemet op, da de skal sikre, at det kun er borgere, hvis CPR-numre som er registreret, der skal kunne booke tider.

Borgere i Jammerbugt Kommune skal også først forvente at kunne bestille tider til selve vaccinationen fra mandag 11. januar 2021. Årsagen er, at vaccinerne, Moderna, først kommer til Danmark kort tid inden.

Immobile borgere i målgruppen for vaccinen, får tilbudt kørsel til vaccinationscentre, og vil få nærmere besked herom fra Jammerbugt Kommune.

Vaccination af beboere på kommunens plejecentre

Beboere og ansatte på plejecentre i Jammerbugt Kommune bliver tilbudt vaccination ligeledes i næste uge. Det kommer til at ske fra tirsdag 6. januar og onsdag 7. januar 2021.

Ekstraordinære test

I næste uge vil der i Jammerbugt Kommune ligeledes være yderligere fokus på tests. Ud over det 14. dags rul, al pleje- og sundhedspersonale testes efter, vil personalet på plejecentrene blive testet ekstraordinært på lørdag 2. januar og mandag 4. januar 2021.  Det sker for at sikre smitteopsporing forinden vaccinationerne. Det er Falck, som gennemfører testene.

Tilbuddet om quick-test i Brovst Hallen udvides også, og dermed kan borgere blive testet uden tidsbestilling både tirsdag 5. januar og onsdag 6. januar 2021 – begge dage fra kl. 9 til 17. Adressen er Brovst Idræts- og Kulturcenter, Damengvej 2, 9460 Brovst.