V-kredsformand Palle L. Nielsen skifter til Det Konservative Folkeparti

Palle L. Nielsen
Palle L. Nielsen
Print Friendly, PDF & Email

Erhvervsmanden Palle L. Nielsen, Fjerritslev, der indtil for nylig var formand for Venstres kredsbestyrelse i Jammerbugt Kommune, skifter parti. Torsdag aften har han meldt sig ud af Venstre, og har meldt sig ind i Det Konservative Folkeparti. Han oplyser samtidig, at han stiller han sig til rådighed for sit nye parti som kandidat ved det kommende kommunalvalg i Jammerbugt Kommune,

-Jeg har været rigtig glad for det politiske arbejde i Venstre. Men i virkeligheden har jeg i flere år været i tvivl, om jeg var i det rigtige parti. Jeg har sondret meget på lokalpolitik kontra det landspolitiske, som ikke altid følges ad. Nu er jeg kommet til den erkendelse, at jeg hører til hos de konservative, siger Palle L. Nielsen.


-Jeg meldte mig under de konservative faner allerede i min gymnasietid. Det var dengang Poul Schlüter var statsminister. Jeg meldte mig ind i Han Herred KU, da jeg startede på gymnasiet, og jeg var med til at starte Konservative Gymnasiaster på gymnasiet i Fjerritslev. Det blev en stor succes, og efter et par år var vores KG-afdeling på landets mindste gymnasium reelt den største i landet, siger Palle L. Nielsen.

-De seneste år har jeg været Venstre-mand, og har været glad for det, og for samarbejdet lokalt. Men det har i virkeligheden nok været i mangel på et stærkt konservativt parti – såvel lokalt som nationalt. Men nu står Det Konservative Folkeparti virkelig stærkt med en markant leder og en klar borgerlig politik. Det tiltaler mig, og derfor vender jeg nu ”hjem” til Det Konservative Folkeparti, siger Palle L. Nielsen.

Palle L. Nielsen har været medlem af Venstre de sidste otte år. Han var kandidat til kommunalvalget i både 2013 og 2017. Ved valget i 2013 blev han førstesuppleant til byrådet, og han har derfor ved flere lejligheder været indkaldt til møder i kommunalbestyrelsen. Senest har Palle L. Nielsen været medlem af bestyrelsen for kommuneforeningen i Fjerritslev samt kredsformand for Venstre i Jammerbugt Kommune. Denne post frasagde han sig ved generalforsamlingen i august måned.  

-Jeg er langtfra færdig med kommunalpolitik. Jeg brænder stadig for Jammerbugt Kommune, og jeg ønsker at fortsætte det vigtige arbejde med at gøre vores kommune stærkere og mere attraktiv for virksomhederne. Jeg synes også der er behov for at styrke demokratiet lokalt i Jammerbugt Kommune. Rigtig mange borgere oplever, at kommunen er topstyret, og at man ikke lytter til de lokale ønsker. Det vil jeg gerne gøre noget ved. Mange borgere har opfordret mig til at fortsætte mit politiske arbejde. Derfor går jeg efter en plads i byrådet for Det Konservative Folkeparti ved det kommende kommunalvalg, siger Palle L. Nielsen.

Palle L Nielsen er født og opvokset i Fjerritslev, hvor han stadig er bosat, og hvor han er aktiv i flere foreninger. Han er uddannet revisor, og driver selvstændig virksomhed, hvor han blandt andet rådgiver virksomheder om strategi og finansiering. Han er tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern lektor, og han underviser på Erhvervsakademiet Dania samt for Forsvaret og Flyvevåbnet. I Fjerritslev og omegn er han kendt som ”Palle-fri-fugl”, og som en ægte ildsjæl, der gerne medvirker til at få tingene til at ske i lokalområdet. Han har blandt andet været med til at sikre restaurering og drift af Tinghuset i Fjerritslev og etableringen af Hjortdal Købmand, der blev startet som en socialøkonomisk virksomhed.

-Vi byder Palle L Nielsen velkommen tilbage i partiet. Vi glæder os over at han har mod på at fortsætte sit politiske arbejde hos os. Vi står som parti i en rigtig god position, og har fået flere nye medlemmer på det seneste. Med Palle L Nielsen på den konservative liste går vi nu styrket ind til kommunalvalget, siger Jørgen Ravn Christensen, der er formand for de konservative i Jammerbugt Kommune.