Udsatte børn får hjælp til oplevelser

"For en lille social organisation har det stor værdi at optræde hos OK med sponsoraftale, da det er med til at synliggøre vores aktiviteter og formål over for en bredere kreds," lyder det fra Henrik Nørgaard, foreningskonsulent i BROEN Danmark. Foto: BROEN Danmark
Print Friendly, PDF & Email

Foreningen BROEN Danmark har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, og forhåbningen er, at det kan hjælpe flere udsatte børn med at få oplevelser i ferietiden. Du kan støtte økonomisk, hver gang du tanker bilen – helt uden at det koster dig ekstra.

Snart vil endnu flere udsatte børn kunne fortælle om gode oplevelser, når de sidder i klasseværelset efter en ferie.

Det er ambitionen hos foreningen BROEN Danmark, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv. Foreningen har netop indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, og håbet er, at pengene fra aftalen vil sætte præg på flere udsatte børns ferier i fremtiden.

BROENs lokalforeninger støttede i 2018 cirka 5.000 børn til et aktivt fritidsliv – heraf cirka 300 til at kunne deltage i aktiviteter i ferien som træningslejre, stævner eller sportsskoler.

“Vi vil bruge sponsorstøtten fra OKs kunder til at understøtte vores lokalforeningers indsats med at hjælpe udsatte børn til gode oplevelser i skolernes ferier, som barnet kan fortælle om, når det kommer tilbage i skolen efter ferien,” lyder det fra Henrik Nørgaard, foreningskonsulent i BROEN Danmark.

Støt når du tanker

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til BROEN Danmarks sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte arbejdet i foreningen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund