Udekamp mod Holstebro bød på endnu et pointtab i overtiden

Bo Zinck
Bo Zinck Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Det blev lidt af en rutsjebanetur, da Jammerbugt FC søndag var i Holstebro efter divisionspoint. For anden kamp i træk smed holdet sejren i overtiden.

Der kom dog et enkelt point på kontoen og Jammerbugt FC er dermed fortsat ubesejret i denne sæson.


Det startede relativt livligt i Holstebro, hvor Jammerbugt FC efter sæsonens første pointtab i forrige rundes 1-1 kamp mod VSK Århus var opsatte på at vende tilbage på vindersporet. Det kom til udtryk gennem et tidligt overtag og en række gode scoringsmuligheder i kampens indledende fase. I det hele taget var Jammerbugt FC mest på bolden, mens hjemmeholdet især var farlige på omstillinger.

Efter et kvarters spil lykkedes Holstebro med et gennembrud og det resulterede i, at Jammerbugt FC defensiv begik straffespark. Det udnyttede Holstebro til at bringe sig i front 1-0.

Jammerbugt FC skulle dog ikke bruge lang tid på at sunde sig, og i det efterfølgende angreb vandt dagens gæster et hjørnespark. Det smed Mads Larsen i feltet og her steg Søren V. Pedersen højest og headede bolden i mål til 1-1.

Efterfølgende var der masser af tålmodigt angrebsspil fra Jammerbugt FC, der kom til flere chancer, men der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet og Jammerbugt FC skabte i periode chancerne til at bringe sig foran. Ikke mindst i løbet af det sidste kvarter, hvor målchancerne samlede sig i klumper og der blev lagt pres på hjemmeholdet.

Forløsningen kom to minutter før tid, da spillet igen havde samlet sig foran Holstebros mål. Efter noget småspil tæt under mål landede bolden for fødderne af Lasse Storvang, der med et kort aftræk bankede bolden i mål til 2-1 og stor jubel.

Men ligesom Jammerbugt FC var hurtige til at svare igen i første halvleg, så gjorde hjemmeholdet det samme i kampens overtid. Først blev et frispark clearet til hjørne, som efterfølgende blev sendt ind i panden på en Holstebro mand, som udlignede til stor frustration og skuffelse for Jammerbugt FC, der stod i præcis samme situation runden før, hvor samme scenarie udspillede sig i Aarhus.

– Det er virkelig skuffende og jeg er sur over, at vi lader det ske for anden weekend i træk. Det er bare ikke godt nok at smide det væk på den måde og det fører ikke til en topplacering, lød det efter kampen fra en skuffet og ærgerlig cheftræner, Bo Zinck, der dog kunne finde lidt trøst i at spillet i størstedelen af kampen havde været godkendt, og at holdet fortsat er ubesejret i denne sæson.

– Det er positivt, at vi er chanceskabende og egentlig også gode defensivt. Det sidste dog med enkelte undtagelser. Vi begår et dumt straffespark og i kampens afslutning giver vi først i frispark og så et hjørnespark, hvorefter vi ikke dækker op. Det er ikke godt nok. Så jeg er mest af alt sur. Det kan gå en gang imellem, men to kampe i træk er ikke ok. Men der var også mange positive ting i vores spil, som gør, at vi tror på, at vi kan tage sejren i kommende weekend, hvor vi igen er tilbage på vores hjemmebane. Vi er i dag det bedste hold på dagen. Vi er i kontrol og skaber det, vi skal, især i det første og sidste kvarter af kampen. Så god indsats og godt spil, men dumme fejl og skuffet over, vi ikke holder ved.

Med det uafgjorte resultatet er Jammerbugt FC fortsat ubesejret på tabellens førsteplads. Den kommende weekend skal denne position forsvares hjemme i Jammerbugten mod Holbæk.

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Michael Stokbro), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen –  Bardhec Bytyqi (Max Møller), Christian Rye, Mathias Mortensen (Lasse Storvang), Sead Gavranovic (Emil A. Nielsen) – Viktor Ahlmann (Anders R. Jensen), Morten U. Thomsen. Ikke benyttet: Simon Jensen.

Holstebro – Jammerbugt FC: 2-2 (1-1)
17’ 1-0 Frederik Søvndahl, Holstebro
19’ 1-1 Søren V. Pedersen, Jammerbugt FC
89’ 1-2 Lasse Storvang, Jammerbugt FC
93’ 2-2 Andreas Kiilerich, Holstebro