Udbud af 40 nye parcelhusgrunde i Jammerbugt

Aabybros 17 nye parcelhusgrunde er placeret på Horsbækken/Horsbækhaven

Udbuddet af 17 og 23 nye parcelhusgrunde i henholdvis Aabybro og Brovst er nu skudt i gang. Jammerbugt Kommune modtager bud på grundene frem til onsdag 7. juli 2021.

Aabybros 17 nye parcelhusgrunde er placeret på Horsbækken/Horsbækhaven. Det er tredje etape af udstykninger i dette område, og alle de tidligere udstykninger er solgt. De 17 nye parcelhusgrunde som netop er kommet i udbud, ligger i nordvestlig retning i forhold til de to tidligere udstykninger i Horsbækken-området.

-- annonce ---

De nye parcelhusgrunde i Aabybro varierer i størrelse mellem 1.001 m² og 1.038 m². Grundene er i udbud til en minimumspris på 945 kr./m² inkl. moms.

De 23 nye parcelhusgrunde i Brovst er placeret på Vesterbjergvej i den sydlige del af Brovst. De er beliggende i naturskønne omgivelser. Hovedparten af grundene har kuperet terræn, og flere af grundene har en flot udsigt mod syd til Limfjorden. Grundene ligger ca. 1,2 km i gå-/cykelafstand fra Brovst Skole, og de er beliggende på samme side i forhold til hovedvejen.

Parcelhusgrundene på Vesterbjergvej i Brovst varierer i størrelse mellem 900 m² og 1.458 m². Grundene er i udbud til en minimumspris på 400 kr./m² inkl. moms.

De 23 nye parcelhusgrunde i Brovst er placeret på Vesterbjergvej i den sydlige del af Brovst.