Tysk fodbold investor har forelsket sig i JammerbugtFC

Jammerbugt FC logo

Bo Zinck; “Det her er vildt – vildt fedt for Jetsmark, Jammerbugt FC, ja hele Jammerbugt Kommune”.

Såfremt Jetsmark IF på en ekstraordinær generalforsamling den 27. april 2021 kl. 20.00 godkender salget, har Jetsmark IF solgt elitedelen af klubben, Jammerbugt FC, til en tysk fodboldinvestor, der ser store fremtidige muligheder i Jammerbugt FC.

-- annonce ---


Formand for bestyrelsen i Jetsmark IF, Bøje Lundtoft, udtaler i forbindelse med salget der er en meget glædelig dag for alle fodboldinteresserede i- og omkring Jammerbugt Kommune;

”Det overordnede i aftalen er, at Jetsmark IF ikke alene blive gældfri ved salget, men samtidig fortsætter den daglige drift som den plejer, med de samme personer ved roret. Det nye er, at vi på sigt bliver tilført nogle talenter og en stærkere økonomi, så vi åbent kan melde ud, at vi skal have Jammerbugt FC i Nordic Bet Ligaen på sigt”.

Det bliver primært nogle store talenter fra Mali og Nigeria, der fremover skal med til at supplere de dygtige spillere, som allerede er i truppen i Jammerbugt FC.

Cheftræner Bo Zinck glæder sig som et barn til juleaften over udsigten til en styrket klub og til også at skulle arbejde med spillere med en anden baggrund, end man tidligere har set i Jammerbugt:

”Det her er vildt. Vildt fedt for Jetsmark, Jammerbugt FC, ja hele Jammerbugt Kommune. Vi kommer til at udvikle vores fodboldklub både sportsligt og organisatorisk, og vi får en klub med et internationalt islæt, hvor vi skal være med til at udvikle nogle af de største talenter fra Afrika på god nordjysk vis. Vi kommer til at gøre det på vores måde, men vil nok stadigvæk forsøge, at holdet er opbygget om et dansk spillerskellet. Men en stærkere og bredere trup vil kun gavne alle, og give os muligheder for at træne på et højere niveau til gavn for både nuværende og fremtidige spillere.”

Bo Zinck vil således fortsat være manden i spidsen for den sportslige del af Jammerbugt FC, ligesom Bøje Lundtoft både vil være formand for bestyrelsen og den daglige direktør, økonomi vil fortsat varetages af Revisionshuset Tal og Tanker v/ Lars Lundtoft.

Ifølge Bo Zinck er det et skulderklap til det arbejde, som er udført af en masse gode mennesker i Jammerbugt FC, at klubben har været interessant for en udenlandsk investor;

”Det, som investoren er faldet for, er de mennesker, som er i klubben, og de resultater, som er opnået som følge af de mange timer, som er lagt i klubbens tjeneste. Bakker Vendsyssel op omkring dette projekt, sætter kun fantasien grænser for, hvad vi kan udrette sammen”.