Treshøje Gårdbutik og webshop er åbnet

Anne og Kai Ringgren
Print Friendly, PDF & Email

Treshøje Gårdbutik er et landbrug med 45 hektar jord – primært til skovbrug, men en stor andel er også fredede naturarealer med skov, hede, enge og vådområder, hvor de laver naturpleje.

Gården er en familiegård, og den blev tidligere brugt som sommerbolig og ramme for familieferier inden det blev et permanent hjem, for familien der bor der i dag.


Navnet Treshøje stammer oprindeligt fra de 3 lyngbeklædte gravhøje, beliggende naturskønt midt på savannen i det fredede naturområde. Historiske minder fra en svunden tid, hvor naturen på stedet også dengang var omdrejningspunktet for både dyrkning og liv.

10. oktober 2020 slog gården dørene op til en ny gårdbutik og webshop.

Treshøje Gårdbutik om Naturpleje og dyrevelfærd

-Naturen er særlig vigtig for os – selv den dag i dag, og vi sætter utrolig stor pris på at bo midt i det hele. Derfor sørger vi også for at passe godt på den, og det hjælper vores dyr os med. De sikrer en god og sund biodiversitet og holder naturen både smuk og tilgængelig for alle, der bruger den.

-Samtidig har de til gengæld et godt og værdigt dyreliv på hederne med masser af plads til at røre sig, hvor de primært lever af græs samt vilde blomster og urter. De er lykkelige og glade dyr, og det mærker vi tydeligt, når de løber én i møde for at blive snakket med og kælet for.

-Vi vægter dyrevelfærd meget højt.

-De særlige gode betingelser – herunder de optimale græsnings- og opdrætsforhold, hvor dyrene ofte spiser vilde urter og bevæger sig meget, så de ikke danner store fedtlag afspejler sig i de møre, velsmagende kødvarer.

Treshøje Gårdbutik om Økologi, naturkød og smag

-Her hos Treshøje Gårdbutik hjælper vi dig med at få øget tilgængelighed til de bedste lokale råvarer, som er fyldt med den gode nordjyske smag.  

-Med vores webshop ønsker vi, at vores kunder skal have adgang til dejlige spiseoplevelser igennem det varesortiment, som vi tilbyder, og vi vil samtidig gerne understøtte vigtigheden af, at vi også passer på og plejer den natur, som vi alle er afhængige af og er en stor del af. 

-Kvæget er dermed ikke blot opdræt af kød til almindeligt forbrug, men løser samtidig en meget vigtig opgave i og med, at de også er naturplejere på de store, fredede naturarealer, som de afgræsser.

-Derfor sælger vi dansk naturkød fra racen Galloway, som er særligt velegnede til at pleje naturen her på gården samt hederne ved Fosdalen, men også opdræt af dansk, økologisk kvæg fra den kødfulde race Limousine, der plejer de store fredede naturarealer på Naturreservatet Vejlerne – Aage V. Jensens Fonde.

-Dyrene slagtes, når de har den rette alder, og vi prioriterer at oksekødet modner den rette tid inden det kommer til vores webshop.

-Det giver kødet den optimale struktur, mørhed og munder ud i smagsoplevelser i en klasse for sig.

Treshøje Gårdbutik holder til på Lørstedvej 101 9690 Bonderup og du kan handle på https://treshoejegaardbutik.dk/