Travl november med hele 4 koncerter i vente i Jammerbugt Kulturcenter

Foto: kec-jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Travl november med hele 4 koncerter i vente i Jammerbugt Kulturcenter

Jammerbugt Kulturcenter har 4 koncerter på programmet i november og allerede nu på fredag indtager trioen Everybody’s Talking koncertsalen med deres sublime guitarspil, uovertrufne vokalarbejde og venskabelige mundhuggerier. Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

Ugen afrundes med en hyggelig søndagsmatiné, hvor kvartetten Eight Days A Week leverer lækre Beatles-fortolkninger til kaffebordet og hylder verdens bedste sangkatalog. Der venter publikum en koncertoplevelse, hvor man svæver mellem velkendte melodier og tekster, samtidig med, at man overraskes og glædes over EIGHT DAYS A WEEK’s medrivende og gyngende pop/folk versioner af sangene med risiko for spontan fællessang.

PAUL McCARTNEY fyldte 80 i 2022, derfor vil der også være ekstra fokus på ham til denne koncert.

To rutinerede musikere, venner og naboer kigger forbi

Efter mere end 20 år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige kigger Ester Brohus & Knud Møller forbi torsdag 17. november med deres længe ventede duo-turné. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… ”Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus. Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

Julie Berthelsen giver sit bud på, hvordan en rigtig julekoncert skal lyde.

Julie Berthelsen indleder torsdag 24. november julens koncertprogram på Kulturcenteret med den intime og smukke vokalbaserede koncert ”Nordstjerne” akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger. 

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange så mam virkelig kan mærke julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. 

Der er i skrivende stund stadigt få billetter tilbage til alle arrangementer, men du skal nok ikke vente for længe med at sikre dig billetten til netop din favorit.

Eight Days A Week
Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl
Ester Brohus & Knud Møller
Julie Berthelsen