To røverimistænkte varetægtsfængslet i fire uger

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

To unge mænd på 16 og 17 år blev den 15. december 2020, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring, da politiet mistænker dem for et gaderøveri begået i weekenden i det centrale Hjørring. De to sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger. Det var tip fra offentligheden, der ledte politiet på sporet af de formodede gerningsmænd. 

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, fg. politikommissær Thomas Due Albrektsen. 


Gaderøveriet skete søndag den 13. december 2020 kl. 21.08, hvor en 17-årig ung mand, foran indkøbscentret Metropol i Hjørring, af to personer blev truet til at udlevere sine trådløse hovedtelefoner. 

”På baggrund af flere henvendelser fra borgere, der har læst mediernes artikler om røveriet, fik vi via hurtig efterforskning i løbet af mandagen identificeret de to mistænkte i sagen,” siger Thomas Due Albrektsen, der gerne vil sige tak til de borgere, der tippede politiet.

Politikommissæren tilføjer, at den ene mistænkte meldte sig selv på politistationen i Hjørring i løbet af mandagen, mens den sidste mistænkte senere på aftenen blev anholdt på sin bopæl.

Efterforskning af sagen fortsætter, hvilket blandt andet indebærer afhøring af vidner og undersøgelse af beviser m.m.

”Vores forsatte arbejde med sagen består i at belyse forløbet før, under og efter røveriet,” understreger Thomas Due Albrektsen. 

Politiet har ingen yderligere informationer i sagen.