To mænd sigtet og anholdt for indbrud i fritidshus

Arkivfoto: Nordjyllands Politi.

En patrulje så fredag den 25. oktober kl. 03:12 en personbil med trailer komme kørende ad Vesterhavsvej i Hune, Blokhus, hvilket de så som mistænkelig adfærd grundet det sene tidspunkt.

De standsede personbilen og henvendte sig til de to mænd i bilen, som viste sig at være en 23-årig mand og en 31-årig mand. Begge mænd virkede nervøse ved patruljens henvendelse, da de begge rystede på hænderne og tændte cigaretter. 

Patruljen kiggede ind bag i bilen, hvor de kunne se to loftlamper med afklippede ledninger såvel som diverse former for værktøj. Da de spurgte de to mænd, hvorfor de befandt sig her så sent med, hvad der kunne være indbrudskoster, gav den 23-årige mand til kende, at de netop havde udført et indbrud i et fritidshus i Jammerbugt, Blokhus. De to mænd blev derfor sigtet og anholdt for indbrud.

-- annonce ---

Det viste sig, at mellem torsdag den 24. oktober kl. 16:00 og fredag den 25. oktober kl. 03:00 havde det pågældende fritidshus i Jammerbugt, Blokhus, været udsat for indbrud. Indbrudstyvene havde brudt en terrassedør op med et 40 mm koben, hvorfra de havde fået adgang til resten af huset.

Skuffer og skabe i hele huset var blevet åbnet. Blandt de stjålne genstande var de to loftlamper, en havetraktor og diverse værktøj, som stemte overens med kosterne i personbilen. De to indbrudstyve havde tilsyneladende lastet deres koster ind i deres personbil med dertilhørende trailer og var kørt fra stedet, hvorefter de få minutter senere blev standset af patruljen.