To mænd fængslet i større indbruds-sag

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Efter længere tids efterforskning foretog Nordjyllands Politi i går, onsdag d. 20. november 2019, anholdelse af to mænd på 23 og 31 år. Begge mænd sigtes nu for en stribe indbrud i fritidshuse.

Ved aktionen foretog politiets efterforskere ransagninger på i alt 6 adresser omkring Brønderslev, hvor man fandt tyvekoster fra flere indbrud, der kunne sættes i forbindelse med de nu anholdte mænd.  

De to mænd blev således i dag, kl. 09.45, fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring. Her fandt retten mistankegrundlaget så bestyrket, at de to mænd nu er fængslet i tre uger frem til 11. december 2019. 

 
”Jeg er tilfreds med, at vi har opnået et gennembrud i vores efterforskning af en større indbruds-sag og fået to mistænkte varetægtsfængslet for omfattende indbruds-kriminalitet,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann. 
 
I forbindelse med ransagningerne, tilføjer politikommissæren, blev der hos en 54-årig mand fundet 30 gram amfetamin, og politibetjentene fandt en 22-årig mand i besiddelse af en mindre mængde hash. 
 
Desuden blev der ved ransagningerne fundet forskellige designmøbler, og det betød, at politiets efterforskere også fik grundlag for at sigte en 29-årig mand for hæleri. 
 
Politiets efterforskning i sagen fortsætter.