To mænd anholdt for tyverier fra biler i Hjørring – politikommissæren har en klar opfordring til alle bilister

Politibil Jammerbugtposten.dk
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

To mænd anholdt for tyverier fra biler i Hjørring – politikommissæren har en klar opfordring til alle bilister

Nordjyllands Politi anholdt den 27. juni to unge mænd, som nu er sigtet for at stå bag en række tyverier fra personbiler i Hjørring midtby tidligere samme dag.

Tirsdag den 27. juni fra midnat og frem til omkring klokken 04.00 blev der begået tyveri fra seks personbiler og derudover et indbrud i en campingvogn – alt sammen i Hjørring midtby. 

”Bilerne var gennemrodet, og man havde fjernet værdier i form af især kontanter og elektronik. Alle personbilerne var ulåste, da tyverierne fandt sted,” fortæller politikommissær Lars Jensen fra politiets sagscenter i Hjørring.

Patruljer fra beredskabet i Hjørring var sammen med deres efterforskningskolleger i berigelsessektionen hurtigt i hælene af de formodede gerningspersoner. Deres gode og effektive samarbejde resulterede i anholdelser allerede samme dag:

”Betjentene fandt nogle af kosterne fra bilerne i nærområdet, og det ledte dem på sporet af to unge, lokale mænd på 18 og 19 år. De blev anholdt tirsdag kl. 13.12 og er nu sigtet for alle tyveriforholdene. Derudover blev den ene også sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer, og den anden blev sigtet for at overtræde våbenloven, da han ved anholdelsen var i besiddelse af et knojern,” opsummerer Lars Jensen.

Politikommissæren har en klar opfordring til alle bilister:

”Lad være med at efterlade værdier i bilen og lås altid bilen, før du går fra den. Det er naturligvis ikke dit ansvar, at nogle vælger at overtræde straffeloven og stjæle. Men du står med besværet og ærgrelserne,” råder Lars Jensen.

LÆS OGSÅ: Tryghed og tillid vægtes i Nordjyllands Politikreds