Timeansat kok søges til Strandhotellet Blokhus

Foto: Strandhotellet
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Har du ro i maven, også når det er rigtig travlt? Kan du holde det fulde overblik under service? Er du kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde? Så tror vi på, at du er vores nye kok hos Team-Strandhotellet.

Det er et krav, at du er faglært kok, og vi ser gerne, at du har minimum to års erhvervserfaring indenfor køkkenarbejde.


Stillingen aflønnes på timebasis, dog er der mulighed for mange timer, især i den kommende sommersæson. Ønsker du at arbejde udelukkende hen over sommersæsonen – hører vi også gerne fra dig.

Strandhotellet har åbent hver dag til både morgenmad, frokost og aften. Vagterne vil dog primært blive skemalagt hen over frokost og aften.

Strandhotellet ejer også Strandingskroen (fransk brasserie) i Blokhus, og der vil derfor også kunne forekomme vagter på denne restaurant i løbet af ansættelsen.

Vi tilbyder:

  • En spændende, travl og udfordrende hverdag i et dynamisk team, bestående af opvaskere, kokkeelever, faglærte kokke, en souschef og en køkkenchef.
  • Mulighed for en masse arbejdstimer hen over sommeren.
  • En varieret arbejdsdag i dejlige rammer med skønne gæster og kollegaer.
  • Madkundskab indenfor Fine Dining-konceptet.
  • Løn efter kvalifikationer

Det er et krav, at du kan komme til og fra Blokhus på alle tider af døgnet. Bil er derfor nødvendigt.

Tiltrædelse efter nærmere aftale, men gerne hurtigst muligt.

Send din ansøgning til: koekken@strandhotellet-blokhus.dk – mærk den ”Ansøgning, Kok”.

Yderligere henvendelse til stillingen fås ved henvendelse til køkkenchefen Frederik Wilhjelm Holm på tlf.: 22540407.