Tilbageblik: Lokal ildsjæl bliver ny direktør i DGI Huset i Aabybro

Anders Tendal Christiansen, ny direktør i DGI Huset i Aabybro. Pressefoto.
Print Friendly, PDF & Email

I et tilbageblik på nogle af de gode historie i de sidste måneder af 2022 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

Lokal ildsjæl bliver ny direktør i DGI Huset i Aabybro

Bestyrelsen for DGI Huset i Aabybro har ansat Anders Tendal Christiansen som ny direktør pr. 1. september 2022. 

– Vi får en stærk lokal profil, der har fingeren på pulsen inden for det frivillige arbejde, i erhvervslivet og som borger. Anders er født og opvokset i Aabybro.

DGI Huset står et godt sted økonomisk og indholdsmæssigt – det skal vi fastholde og bruge som afsæt for videreudvikling af Huset. 

– Der kommer rigtig mange gæster i Huset, så derfor har vi fokus på en direktør, der henter motivationen i interaktionen med andre mennesker og i samspillet evner at finde de rigtige løsninger, udtaler Jens Jungersen, der er formand for bestyrelsen i DGI Huset.

Anders T. Christiansen kommer fra et job som strategisk rådgiver på Aalborg Universitet.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med jobbet. Det er ikke nogen hemmelighed, at det på mange måder er et drømmejob. At jeg sammen med medarbejderne i DGI Huset skal fortsætte udviklingen af hele byens DGI Hus og samtidig bidrage til udviklingen af byen, er på alle måder noget, jeg ser frem til. 

Efter i mange år at have haft et udefra ind perspektiv, så er jeg ydmyg over opgaven og ser frem til at få udviklet perspektivet. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med foreninger og de mange forskellige aktører, der er med til at gøre Aabybro til et fantastisk sted at bo og leve, siger Anders Tendal Christiansen.