Tidligere stabschef i Jammerbugt Kommune bliver ny CEO i Dataproces Group A/S

Michael Binderup. Foto: Privat

Tidligere stabschef i Jammerbugt Kommune bliver ny CEO i Dataproces Group A/S

Ændring i direktionen i Dataproces Group A/S foretager ændringer i deres direktion.

-- annonce ---

Kjartan Jensen træder som planlagt tilbage som CEO i Dataproces. Ny CEO på posten bliver Michael Binderup, der kommer med solid ledererfaring både fra den offentlige og private sektor.

Direktionen udvides samtidig med COO Kristina Koed, der gennem de seneste 11 år har bidraget til Dataproces udvikling, og som kender forretning og kunder til mindste detalje.

Fra den 15. juni 2023 skal Michael Binderup og Kristina Koed tilsikre den fortsatte vækst af SaaS forretningen på det danske offentlige marked, samt fortsat udvikle analyseforretningen.

Direktionen i Dataproces Group A/S vil således fra 15. juni 2023 bestå af:

Administrerende direktør Michael Binderup og COO Kristina Koed.

Kjartan Jensen fortsætter i Dataproces i en ny kundevendt rolle:

– Jeg er meget tilfreds med at det er lykkedes bestyrelsen at hente Michael til som ny CEO, han har netop den profil der er behov for til den næste fase. At Kristina samtidig løftes ind i direktionen, bliver en fordel for både Michael og bestyrelsen og kommer til at sikre den kommende strategis forankring i den nuværende forretning.

– Mit kommende fokus vil være kunderne, for derigennem at fokusere al min energi på at understøtte Dataproces fortsatte udvikling og vækst. Ligesom jeg vil gøre alt for at sikre Michael en stærk start i Dataproces. Det har været en fantastisk spændende rejse at lede Dataproces hertil, og jeg ser frem til gennem min nye rolle, at næste etape bliver lige så spændende.

Michael Binderup kommer med stor erfaring i det offentlige marked, hvor han selv har haft chef- og lederposter i Aalborg og Jammerbugt Kommune indenfor bl.a. økonomi, HR og digitalisering. Senest har han arbejdet med strategi, forretningsudvikling og bid-management i KMD.

Michael Binderup, ny CEO:

– Jeg er stolt af og glad for at få muligheden for at bringe stafetten videre efter Kjartan Jensen. Jeg har fulgt Dataproces’ udvikling fra kundesiden, og ser et enormt potentiale for fremtiden. Mit fokus bliver at sikre kursen der er lagt for det kommende regnskabsår og i samarbejde med bestyrelsen udarbejde strategien for, hvordan vi kan udvide med nye markeder.

Michael Binderup er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet og tiltræder som CEO i Dataproces den 15. juni 2023.

Kristina Koed, COO:

– Jeg er både stolt og glad for at blive en del af direktionen og bidrage til den fortsætte udvikling i Dataproces – både i analyse- og SaaS-forretningen. Derudover glæder jeg mig til det kommende samarbejde med bestyrelsen og ikke mindst vores nye CEO Michael Binderup.

Bestyrelsesformand HC Maarup:
– Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med både ny CEO Michael Binderup og COO Kristina Koed i den nye direktion. Vi har haft en god og konstruktiv proces i arbejdet med at finde en ny CEO, som både kan styrke nutiden og understøtte den fremtidige vækst, det er nu lykkedes med Michael Binderup. Samtidig er vi i bestyrelsen glade for, at Kristina Koed vil varetage en endnu større rolle i Dataproces.

Om Dataproces Group A/S
Dataproces er et innovativt IT- og konsulenthus med speciale i løsninger, der er målrettet landets kommuner og deres digitale administration. Løsningerne spænder bredt fra robotteknologi og SaaS til dataanalyser samt sparring og rådgivning.

Udgangspunktet og formålet er dog altid det samme: At bruge data til at skabe ny viden, smartere processer og øget effektivitet til gavn for både borger og kommune.