Har din forening også svært ved at fastholde og tiltrække unge?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Folkeoplysningsudvalget i Jammerbugt Kommune indbyder til spændende foredrag og en aften med fokus på at tiltrække og fastholde unge til foreninger.

Har din forening også svært ved at fastholde og tiltrække unge?
Netop dén problematik tager foredragsholder, træner i IF Lyseng og tidligere professionel fodboldspiller Morten Bruun udgangspunkt i, når han gæster Jammerbugt Kommune d. 5. marts kl. 19.00 på Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt, Søparken 2, 9440 Aabybro.


“Målrettet mangel på målrettethed” er navnet på aftens tema, og her deler han ud af egne erfaringer med unge som målgruppe.

Foredraget henvender sig til alle foreninger – deres bestyrelsesmedlemmer, træner og ledere og andre interesserede.

Det er gratis at deltage, men grundet begrænset antal pladser er tilmelding nødvendigt. >> (åbner i en ny fane)”>Du kan tilmelde dig på dette link>>>

”Som idrætsklub skal du spørge dig selv, om dit tilbud er skræddersyet de unge eller om vi i virkeligheden forventer, at de unge tilretter sig. Unge i dag tilpasser sig ikke, som de gjorde for 20-30 år siden. I stedet fravælger de det, hvis det ikke passer ind, og derfor skal man kigge indad, når der er frafald,” fortæller Morten Bruun.