Team Ønskeland, Danmarks sejeste cykelhold, på træningslejr i Ønskeland

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Team Ønskeland, som er et cykelhold for børn fra Jammerbugt Kommune, plejer at træne til at cykle til København i juli. Men da corona ramte landet i år, måtte der laves andre planer, fortæller Anne Madsen Tabor centerleder på Ønskeland.

Derfor har de seje cyklister i denne uge været på træningslejr i Ønskeland i stedet, og har både trænet benmuskler, lattermuskler og at cykel som et hold.


Børnene, der er i alderen 10-14 år, cykler til hverdag i små grupper rundt omkring i kommunen, og lejren skulle derfor også bruges på at lære hinanden bedre at kende på tværs af grupperne. Det er vigtigt at kunne fungere som et helt hold for Team Ønskeland, der allerede nu er ved at planlægge træningsåret og turen til København i 2021.

Børnene har denne uge vist, at de kan cykle op til 50 km på en dag. På de 3 dage, de har været på lejr, har de cyklet over 90 km i alt. De seje cyklister har brugt timevis i svømmehallen, været i fitness, og de har haft besøg af en politibetjent for at lære mere om lovlige cykler, brug af cykelhjelm og lært at køre på teknikbane.

Når lejren er ovre, begynder den daglige træning i de små grupper igen efter sommerferien, så hep gerne på dem, når I møder dem på landevejene i Jammerbugt.

Foto: Privat