Tanja Kjær Larsen er ny leder i Frivillighuset Jammerbugt

Her står den nye leder af Frivillighuset Jammerbugt, Tanja Kjær Larsen sammen med bestyrelsesformand Susanne Larsen. Foto Frivillighuset Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Tanja Kjær Larsen er ny leder i Frivillighuset Jammerbugt

Efter en længere periode uden leder, har Frivillighusets bestyrelse nu ansat Tanja Kjær Larsen som ny leder i Frivillighuset.

Tanja har en baggrund som multimediedesigner og fotojournalist og har erfaring med både konsulentarbejde, organisation og økonomi, ligesom hun har erfaring med fundraising og projektstyring gennem projekter, både i Danmark og udlandet.

Tanja har også, både via sin uddannelse og gennem sine job, stor erfaring med kommunikation og at producere relevant indhold til hjemmesider, de digitale platforme og medier.

Tanja er 44 år og bor i Pandrup.

Frivillighuset Jammerbugts formand udtaler: Bestyrelsen glæder til at huset igen får en leder pr. 01.08.24 og ser frem til samarbejdet med Tanja. Jeg er sikker på, at vi med Tanja får en leder, som sammen med bestyrelsen, medarbejdere, de frivillige foreninger og øvrige samarbejdspartnere, vil kunne styrke vores støtte, rådgivning, vejledning til foreningerne og ikke mindst udvikle frivilligheden i vores område.

Tanja Kjær Larsen: Det at være frivillig og arbejde for den frivillige indsats er en integreret og vigtig del at min hverdag. Kombineret med min uddannelse og erhvervserfaring bliver det en spændende opgave. Jeg ser frem til, gennem samarbejde med de frivillige og øvrige aktører på området, at være med til at skabe så gode rammer og vilkår som muligt for frivilligheden.