Tag på spændende og atypisk ferie med Puch Maxi leje

Arkivbillede

Tag på spændende og atypisk ferie med Puch Maxi leje

Der findes mange ferieformer at vælge imellem. Savner du også noget autentisk og utraditionelt, kan du for eksempel overveje at opleve landet fra sædet af en Puch Maxi. Disse fine knallerter giver en helt særlig følelse af eventyr og spænding fra sig, og vil du gerne opleve Danmark på en ny måde, kan det være et godt sats for dig, der leder efter din næste feriemulighed.

Oplev dine ønskede eventyr sammen med venner

At opleve ting er noget, der sker bedst sammen med andre. Overvej for eksempel at tage af sted sammen med en vennegruppe, med en kæreste eller din familie. Puch Maxi leje er nemt og enkelt at få på plads, og I kan for eksempel vælge imellem en klassisk gør-det-selv tur hvad løsninger angår, eller I kan få hjælp til en helstøbt oplevelse med overnatning og bespisning inkluderet i lejen.

-- annonce ---

Er du nysgerrig på konceptet, og ønsker du at tage skridtet videre? Oplev Vestkysten med Puch Maxi leje og skab et eventyr, som du og dine rejsefælder sent vil glemme. Vestkysten har meget at byde på, og oplevet fra sædet af en Puch Maxi er det svært ikke at mærke ungkarledrømmen i sig. 

Hav styr på sikkerhed og hjælp undervejs

Vælger du at tage på eventyr på knallert, er det vigtigt at have styr på alle de emner, der i sidste ende går ind under sikkerheden. Ved Puch Maxi leje kan du for eksempel sikre dig, at du er dækket på følgende områder:

  • Ret til vejhjælp, hvis mekanikken i knallerten skulle drille
  • Ansvarsforsikring
  • Hjelm, herunder for eksempel med samtaleanlæg
  • Kraftig lås og saddeltaske, så alting er sikkert

Det er ikke dyrt at leje en Puch Maxi, og tværtimod kan der være rigtig god gevinst for pengene, når du tager vinden i håret og alle de nye oplevelser med i betragtningen.