Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter deltager i Den Store Svømmedag 2023

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter deltager i Den Store Svømmedag 2023

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen søndag den 8. oktober byder Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter indenfor til en gratis tur i svømmehallen. Håbet er, at så mange som muligt dukker op og svømmer nogle baner, så Svømmeklubben JET kan være med i kapløbet om at svømme flest meter.

Den Store Svømmedag arrangeres af SvømDanmark i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet. Den Store Svømmedag er i 2023 en del af Danmarks Motionsuge.

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde

Den Store Svømmedag er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed. Formålet er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der er ingen krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle deltagere og alle meter tæller!

Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter håber, at så mange som muligt vil kigge forbi Jetsmark Idrætscenter, Bredgade 140, 9490 Pandrup søndag den 8. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal have lyst til at hjælpe Svømmeklubben JET med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du vores Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 27 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

  • Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
  • De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
  • Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Følg konkurrencen på Internettet

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

REMA 1000

REMA 1000 sponsorer i år frugt, saft og kaffe til alle deltagere, der møder op og svømmer i de deltagende svømmehaller i hele landet – herunder også til Svømmeklubben JET.

-Tak for det gode samarbejde til REMA 1000, lyder det fra Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter.

LÆS OGSÅ: Ford Thunderbird fra 1964 stjålet i weekenden