Svinkløv Klitplantage er vært for Trailløb

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Lørdag d. 9. november fra kl. 10:00 – 14:00, vil der være Trailløb i Svinkløv Klitplantage samt slettestrand ved Fjerritslev, løbet af afgang fra p-pladsen på sletteåvej, og afslutter samme sted.

Løbet vil blive afholdt efter Cannonball princippet, hvilket betyder at der ikke vil være stopur ved mål, men at man selv har ansvar for tidtagningen.

Hver runde er 7,0325km lang, man vil komme til at løbe på afmærkede skovstier, grusvej, MTB spor og heste spor, man vil passere depotet hver gang man når en runde.

Man kan både løbe rundeløb og halvmarathon på ruten.

Prisen for at deltage i løbet er 150,- kr. lige meget hvilken distance man vælger, pengene går til start gebyr, forplejning, medalj, diplom og lodtrækningspræmier, der er en eftertilmelding på 25,- kr og der kan max være 100 deltagere.

Når løbet er overstået, kan der findes en resultatliste på hjemmesiden, hvor man kan printe et diplom fra. Deltagelse i løbet er helt på eget ansvar.

For at tilmelde sig til Trailløbet, skal man enten gøre det på hjemmesiden, https://naturligloeb.dk/traillb-svinklv-klitplantage.html eller skrive en mail til naturligloeb@gmail.com, i mailen skal der skrive navn, email, navn på løb og distance.

Så vil man få en mail tilbage, med informationer for indbetaling af de 150,- kr. dette kan gøres med kontonummer eller via. mobilepay. man er først sikret en plads når pengene er sat ind på kontoen.