Strandhotellet Blokhus søger tjener afløsere

Foto: Strandhotellet

JOBANNONCE: T J E N E R A F L Ø S E R E S Ø G E S !

Vi søger tjenerafløsere til Strandhotellet Blokhus, og primært med arbejdstimer fordelt i weekends, helligdage samt alle ferieperioder. I ferieperioder er der mulighed for fuld tid. Har du sabbatår og lyst til mange timer både i hverdage og i weekends, er der rig mulighed for dette.
Du vil blive aflønnet på timebasis med en fast timeløn.

-- annonce ---


Dine primære arbejdsopgaver vil blive at betjene vores gæster, herunder at servere ved bordene. Der er tale om morgen-, frokost- og aftenservering. Derudover skal du være villig til at give en hånd med, hvor det kniber, uanset om det er i køkkenet, receptionen eller bag baren.

Du skal have mulighed for selv at transportere dig til og fra Blokhus på alle tider af døgnet, da de offentlige transportmidler er begrænsede.

Du skal brænde for god service og have let til smil – også når der er travlt. Det er ikke et krav med erfaring fra lignende jobs, da vi lærer dig op.
Ansættelsensstart vil være efter aftale.

Har dette vakt din interesse, så send en mail til restaurantchef Michael Bailey på mb@strandhotellet-blokhus.dk, og mærk den ”ansøgning, afløser”, eller ring på tlf. 28919850 for yderligere information omkring jobbet.