Store idrætspræstationer og årets ledere i foreningslivet blev igen i år hyldet af Jammerbugt Kommune

Borgmester Mogens Christen Gade og to af de mange idrætsudøvere, der modtog en idrætspris. Det er to speedway-kørere fra Brovst Speedway Club, som vandt en pris for at vinde DM i 1. division. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Store idrætspræstationer og årets ledere i foreningslivet blev igen i år hyldet af Jammerbugt Kommune

Knap 300 gæster var mødt op for at overvære Jammerbugt Kommunes årlige prisuddeling, hvor idrætsudøvere, årets leder og årets ungleder bliver hyldet.

Tirsdag aften 6. december tog Jammerbugt Kommunes borgmester Mogens Christen Gade imod talentfulde idrætsudøvere og engagerede foreningsledere til Jammerbugt Kommunes årlige idrætsprisuddeling. Til prisuddelingen blev årets store idrætspræstationer i kommunen hyldet med idrætspriser, og årets leder og ungleder i foreningslivet blev kåret.

”Idrætsprisuddelingen er en hyldest til idrætsudøverne og lederne i foreningslivet. Det er som altid en fornøjelse at påskønne den store frivillige indsats i vores foreninger og at sætte fokus på de store og imponerende præstationer, som kommunens idrætsudøvere i løbet af året har opnået”, udtaler Borgmester Mogens Christen Gade.

Idrætspriser uddelt til over 100 udøvere inden for alverdens idrætsgrene

Over 100 prismodtagere blev på aftenen hyldet i Sport- & Kulturcenter Brovst af de næsten 300 fremmødte gæster.

Idrætspriserne blev uddelt til medaljevindere i nordjyske, jyske og danske mesterskaber – og til idrætsudøvere som har gjort sig særligt fortjent til prisen på anden vis.

Præstationerne spænder over en bred vifte af idrætsgrene – alt fra badminton, fodbold og hestesport til løb, skydning, svømning, motorsport, kampsport, vægtløftning m.v.

Årets leder

Traditionen tro blev Årets Leder også kåret af formand for Folkeoplysningsudvalget, Bøje Lundtoft. Prisen blev tildelt som påskønnelse for dygtigt, initiativrigt og engageret arbejde inden for det frivillige børne- og ungdomsfokus i foreningerne.

Lederprisen gik i år til Anitta Bech Jakobsen fra PGU Pandrup, som modtog prisen for sin imponerende indsats i foreningen, hvor hun løser en bred vifte af vigtige opgaver for især PGU Gymnastikkens 4-12-årige drenge og piger.

Bøje Lundtoft og Årets Leder 2022 Anitta Bech Jakobsen fra PGU Pandrup. Foto: Jammerbugt Kommune

Årets ungleder

Prisen Årets Ungleder blev stiftet i samarbejde med DGI Nordjylland. Unglederprisen bliver tildelt som påskønnelse for unge foreningslederes særlige engagement i foreningslivet og deres store betydning som rollemodeller.

I år gik prisen som Årets Ungleder til 14-årige Malthe Nørmølle Rasmussen fra KFUM Spejderne i Bonderup. Malthe fik prisen for sin flotte indsats i spejdergruppen, hvor han som en særdeles stabil og pligtopfyldende hjælpeleder har været en rollemodel for de yngre spejdere.

Årets prisuddeling forløb med store klapsalver til de mange forskellige idrætspræstationer og engagerede foreningsledere, og uddelingen gav et tydeligt billede af, at Jammerbugt Kommune ikke mindst har et rigt men også dygtigt foreningsliv.

Knap 300 gæster var mødt op for at overvære Jammerbugt Kommunes årlige prisuddeling, hvor idrætsudøvere, årets leder og årets ungleder bliver hyldet. Foto: Jammerbugt Kommune