Stor hæder til Rasmus Lange

Rasmus Lange Jammer
Print Friendly, PDF & Email

“Hvert år uddeler Jammerbugt Kommune idrætspriser til idrætsudøvere (individuelle eller hold) i Jammerbugt Kommune, som i det indeværende år har vundet medaljer ved et godkendt nordjysk-, jysk- eller dansk mesterskab, eller et højere rangerende mesterskab, eller på anden måde har gjort sig særlig fortjent til en idrætspris.

Aabybro Golfklub har i år indstille Rasmus Lange til en pris for sin meget flotte præstation i D-tours turneringerne for juniorer, med følgende begrundelse:

“Han vandt sin egen række U19 i distrikt 1/Nordjylland. Han vandt ligeledes på tværs af alle rækker (U13-U25) på landsplans hvor hele 725 spillere har deltaget.

1. pladsen i distrikt 1 gav adgang til en landsfinale (SuperCup) i Esbjerg, som desværre blev aflyst pga. Corona. Her skulle han have spillet finalerunder mod spillere fra resten af Danmark.

Han har desuden spillet på Aabybro Golfklubs første hold, som de sidste 2 år er rykket op. Han er her ubesejret i alle sine matcher i sæsonen 2020.”

Rasmus Lange fik i torsdags ved et “virtuel show”, sammen med andre idrætsudøvere, overrakt sin pris af Borgmester Mogens Gade.

Stort Tillykke, – det er så velfortjent”