Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi.

Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel.

-- annonce ---

Torsdag morgen den 2. december 2021 kan Nordjyllands Politi oven på en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen er farbare.

”Politiet fraråder ikke længere udkørsel. Hovedfærdselsårerne og de fleste veje generelt er igen farbare. De fleste steder glider trafikken stille og roligt nu her i morgentimerne,” oplyser vagtchef Mads Hessellund, Nordjyllands Politi.

Han har følgende råd til folk, der påtænker at køre ud i dag:

”Forvent, at vejene er glatte. Kør forsigtigt, kør i god tid og orientér dig på Vejdirektoratets hjemmeside, inden du kører,” lyder opfordringen fra vagtchefen.

Der er fortsat et større oprydningsarbejde for bjærgningskøretøjer rundt om i Nordjylland, hvor en del biler, busser og lastbiler sidder fast i sneen. Det kan nogle steder give trafikale udfordringer.

Politiet henviser til Nordjyllands Trafikselskab, Vejdirektoratet, DSB, Banedanmark, Aalborg Lufthavn med flere for information om offentlig transport og forsinkelser.